IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fener i Vedat MURIĆ ne praštaju, Višća i Bašakšehir u problemu… (foto i video)

Modro- Žuti “kanaribci” na evropskoj strani Stambola, dobili gradski derbi sa 2: 1…

ISTANBUL: Regija , Zanimljivosti, nedelja, 24. 08 .2019… 00: 32…Fener i Vedat MURIĆ ne praštaju, Višća i Bašakšehir u problemu… (foto i video)

STRAH JE ZAVLADAO U REDOVIMA GRADSKIH RIVALA JER SE KOLO SREĆE Okreće i sada sve izgleda mnogo ljepše za Fenerbahče. Ekipa koja je prošle sezone imala užasne rezultate i završila kao šesta, sada je procvjetala, a pravi dokaz da novi vjetrovi puhaju a tu je pobjeda u gradskom istanbulskom derbiju protiv Bašakšehira u gostima – 2: 1 (0: 1).

Pobedonosni gol za Fener dao je Nabil Dirar u 92. minutu, dakle u trećem minutu nadoknade, a u isto vrijeme to je označilo pobjedu Fenera iako je Bašakšehir bio tim koji je vodio na poluvremenu.

Velika pobjeda za Fenerbahče ne samo zbog bodova, već zbog načina na koji je ovaj tim stigao do slavlja. Mnogo će značiti Kanarincima najviše zbog samopouzdanja za nastavak sezone.

Regionalni portal iBalkan. net prati sva dešavanja na sportskim terenim grada Istanbula… Milioni navijača Fenera čekali su ovaj meč da vide da li su dobre igre Fenera i loše igre Bašakšehira – slučajnost.

Čitaj još:   ISTANBUL: ERDOGAN TRAŽI DISCIPLINU, Ljudi, idite u "dobrovoljni karantin"... (foto)

Ispostavilo se da nisu. Iako je domaćin vodio na poluvremenu poslije gola Krivelija koji je bio precizan u 32. minutu, ali je gost uspio u drugih 45 minuta sve u velikom stilu da preokrene.

Fenerbahče je zaista pokazao smirenost u situaciji da je na 15 minuta do kraja gubio sa 0: 1. Ali, prvo je organizovao sjajan napad poslije koga je Vedat Murići bio precizan, da bi potpuni preokret i pravi krešendo meč dostigao u nadoknadi vremena.

Dirar se najbolje snašao, našao se na drugoj stativi i pogodio za pobedu. Fenerbahče je sada na čelu tabele sa dvije pobjede iz dve utakmice, dok je Bašakšehir na dnu tabele sa dva poraza.

TURSKA Super lIGA – 2. KOLO

Petak:

Bešiktaš – Goztepe 3:0 (1:0)
/Jalčin 45+1, Erkin 54, Ljajić 59/

Subota

Ankaragudžu – Kajseri 1:1 (0:0)
/Ordžil 59 – Bulut 90+3/

Alanja – Kasimpaša 3:1 (1:1)
/Bakasetas 29, Sise 54, Fernandeš 59 – Tijam 33/

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. april 2022. godine...

Bašakšehir – Fenerbahče 1:2 (1:0)
/Kriveli 32 – Murići 77, Dirar 90+2/

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši