NOVI PAZAR: FATMA IDRIZOVIĆ PROMOTER

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Subota je osim za mali fudbal i turnir posvijećen rahmetli Senadu Ljajiću bila i dan za tenis. U gradu dvije najveće nade Srbije i Evrope u tenisu Hamada Medjedovića i Fatme Idrizović Teniski savez Srbije i kompanija NIS organizovali su pod sloganom “Budućnost na delu”, „NIS otvorenu školu tenisa“ i ove godine, po treći put, u saradnji sa Centrom „Duga“ i naravno Sportskim savezom Novi Pazar…

Mališani svih uzrasta, na zabavan način i vodjeni vrhunskim trenerima imali su priliku da naprave prve teniske korake. 

Djeca su kroz zabavu i druženje, uz pomoć specijalnih mini reketa i loptica prilagođenih njihovom uzrastu, imali priliku da odigraju pravi teniski meč. Kao zahvalnost za učešće i fer plej, ovom prilikom malim šampionima bile su podijeljene diplome. 

Čitaj još:   Ko je SANDŽAČKI LAV koji je ČUVAO BALI BEGA,upucan dok je obezbjedjivao POLUMENTU a IZREŠETAO sina poznatog biznismena iz NOVOG PAZARA???

Promoter ove svojevrsne promocije “bijelog sporta” bila je višestruka državna prvakinja Srbije, šampionka u kategoriji do 16 godina, pobjednica velikog broja ETA turnira u tenisu Fatma Idrizović.

U subotu su novopazarski mališani koji treniraju fudbal, košarku, karate, odbojku, ili bilo koji sport mogli da se oprobajtu i načine svoje prve teniske korake.

Prilog pripremili: Fehim Karišik i Senko Župljanin

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *