IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVI SE PITAJU, ZA VELIKU MELANIJINU TAJNU: Zbog ovoga, 12 godina nije kročila u rodnu Sloveniju… (foto i video)

Davne 1992. godine Melanija Knavs, spakovala je kofere, napustila Sloveniju i otišla u najveće modne centre u svijetu kako bi bila uspješna manekenka…

VAŠINGTON: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 25. 08 .2019… 19: 02… SVI SE PITAJU, ZA VELIKU MELANIJINU TAJNU: Zbog ovoga, 12 godina nije kročila u rodnu Sloveniju…

Izgleda da je Melanija odlučila da povuče crtu i da se nikad više ne vrati u svoj rodni kraj, ali niko ne zna zašto…

Danas, Melanija Tramp je prva dama Amerike, ali su mediji često više zainteresovani za njen život u bivšoj jugoslovenskoj republici.

Više od 20 godina provela je u Sloveniji u Sevnici, malom gradu sa 5.000 stanovnika. Iako je ovde odrasla, ne daje intervjue za slovenačke.

Američki mediji su pozvali ljude koji su nekada bili u kontaktu sa Melanijom kako bi proverili zašto se nikad nije vratila u svoju rodnu zemlju i zašto ne želi da priča o nekadašnjem životu.

Bojan Požar tvrdi da prva dama krije nešto što može biti loše po njenu karijeru i da je to jedan od razloga zašto ne želi da poseti Sloveniju.

“Stalno se hvali kako govori više jezika. Slovenački nikad nije progovorila u javnosti, pa čak ni kad se susretne sa svojim zemljacima”, tvrdi Požar.

Čitaj još:   LJUBLJANA: Slovenija nakon proglašenja kraja epidemije, rađani oprezni uz poštovanje mjera... (foto)

Bojan Požar se pozabavio životom Melanije Tramp i razgovarao je sa muškarcima koji su tvrdili da su imali neke veze sa njom, ali nijedan od njih nije otkrio ništa posebno, pa se autor zapitao – da li je neko od njih govorio istinu. Trampova supruga je demantovala da je imala bilo kakve veze sa muškarcima sa kojima su je mediji dovodili u vezu.

Sa druge strane, Sandi Gorisek koji se takođe bavio životom Melanije Tramp tvrdi da njen odlazak iz Slovenije nije iznenađenje jer je ona željela da pobjegne iz sive post-socijalističke zemlje.

Analitičari tvrde da će doći vrijeme kad će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već uljepšana za javnost.

Sumnja se da je nešto njena porodica nešto učinila što ona ne želi da se sazna. Ipak, ovo je samo jedna od teorija.

Njena zemlja je vrlo ponosna na nju, a iako ih nije odavno posjetila, oni se nadaju da će u njoj proraditi nostalgija i da će im se vratiti…

Čitaj još:   LJUBLJANA: Slovenija proglasila kraj epidemije koronavirusa... (foto)

ibalkan.net/Dejli bist

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši