BEOGRAD: PRIJETI KAZNA DO 40 GODINA ZATVORA, MAJKI KOJA JE BACILA BEBU U KONTEJNER… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

M. G. je poslije višesatnog ispitivanja priznala da je bebu koju je rodila, stavila u kesu i ubacila u kontejner u blizini stana na Čukarici…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27. 08 .2019… 18: 52…  BEOGRAD: PRIJETI KAZNA DO 40 GODINA ZATVORA, MAJKI KOJA JE BACILA BEBU U KONTEJNER… (foto)

DANAS JE M.G. (33) uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo teško ubistvo djeteta u pokušaju…

Uhapšena porodilja tajno je rodila u svom stanu u kojem živi sa ocem i starijim sinom. Komšije su na vijest o njenom hapšenu ostale u potpunom šoku jer niko nije ni posumnjao da je ona uopšte trudna pošto je, kako kažu, krupnije građe.

Čitaj još:   SARAJEVO: Šestorka preuzima vlast u Kantonu, ali ima jedini problem…

Na pitanje da nešto kažu o njenoj porodici, komšije tvrde da je riječ o sasvim običnoj i svakidašnjoj porodici, a da nije o socijalnim slučajevima. Čuđenje ne kriju, pogotovo što je bebicu bacila u kontejner ispred ulaza u kojem živi.

Šokantnija igra sudbine da u istoj zgradi živi i Slobodan Cvetković, komšija koji je našao tek rođenog dječaka u kontejneru.

Kako se saznaje, M. G. je poslije višesatnog ispitivanja priznala da je juče, u jutarnjim satima, bebu koju je rodila u stanu bez nadzora ljekara, stavila u kesu i ubacila u kontejner u blizini stana na Čukarici.

M. G. je pronađena i uhapšena sinoć. Određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Za krivično djelo teško ubistvo djeteta zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora, a prema zakonskim propisima, za djelo koje ostane “u pokušaju”, kao i ovom slučaju, sud može da izrekne ublaženu kaznu.

Čitaj još:   OSVOJILA 250.000 EURA U NJEMAČKOM MILIONERU: Prvo šalje roditelje na putovanje, a onda je otkrila šta će prvo da kupi... (VIDEO)

Podsetimo, bebu je juče u plastičnoj kesi u kontejneru pronašao penzioner Slobodan Cvetković...

izvor Espreso.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *