IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODGOVORILI DELIJAMA: Ispred stadiona Dinama parkiran TRAKTOR!

Pod zapadnom tribinom Dinamovog stadiona Maksimir u Zagrebu danas je neko parkirao traktor i to samo dan nakon što je Crvena zvezda ispred stadiona Rajko Mitić u Beogradu postavila tenk za koji je rekla kako ga je otkupila na vojnom otpadu.

Ovaj potaz, kako nezvanično saznaje 24sata.hr, nema veze s Dinamom, ali očito ima s tenkom ispred beogradskog stadiona kojeg je parkirala Zvezda dan uoči utakmice protiv Young Boysa u revanšu play-offa Lige prvaka.

Čelnici beogradskog kluba za tenk tvrde da je kulturna baština kalibra 100 milimetara, a na Facebooku su napisali kako “Marakana odsad ima još jednu atrakciju”. 

Pojedini srbijanski mediji su napisali kako se radi o tenku iz Vukovara, ali iz Crvene zvezde su to danas demantovali.

“To vozilo nije iz Vukovara. Riječ je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije. Vozilo nema motor niti je operativno u bilo kome smislu”, kazali su iz Zvezde za Gol.hr.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Aleksandar Nićiforović– heroj koji piše o herojima... (foto)

Podsjetimo, iz Zvezde su rekli kako je tenk zapravio dio kulturne baštine kad su prije dvije godine, tokom utakmice košarkaške Eurolige, navijači Crvene zvezde izvjesili transparent tenka, a ispod njega stavili zastavu s Vukovarom na ćirilici.

Večernji list je objavio fotografije zarđalog traktora ispred Maksimira uz komentar: “Bed Blu Bojsi su ispred stadiona u Maksimiru postavili – traktor. Šta su time želeli da poruče zaključite sami”.

izvor. slobodnabosna

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši