IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Otkud borbeno vozilo na Marakani: Srbi ga dočekali sa simpatijama, region oštro sve osuđuje… (foto i video)

Šta vama smetaju šlem, transporter i tenk? Vidim da se ponovo uvodi vojni rok. Treba svi da stavimo šlemove. Neka se spremaju, kaže prvi čovjek Zvezde Terzić…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Sport, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 08 .2019… 20: 52… Otkud borbeno vozilo na Marakani: Srbi ga dočekali sa simpatijama, region oštro sve osuđuje… (foto i video)

Fudbaleri proljetos skupljali pare za oklopno vozilo kako bi s njim proslavili pehar Kupa, ali su ga zbog poraza tek sad izneli na ulicu.

Slika fudbalera Crvene zvezde kako nakon plasmana u Ligu šampiona voze vojni transporter po Beogradu obišla je region…

Jedni su ovo dočekali sa simpatijama, drugi oštro osuđivali, a mediji otkrivaju otkud uopšte u utorak uveče na Marakani ovakvo vozilo

Naime, igrači kluba iz Ljutice Bogdana prošle sezone skupili su novac i kupili pomenuti transporter u namjeri da se po osvajanju Kupa njime provozaju gradom. Na njihovu žalost, planove im je pokvario Partizan, koji je pobjedio u finalu, ali ovo vozilo je dočekalo svojih pet minuta i ipak izašlo iz garaže na ulice Beograda…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: NAKON BJEKSTVA UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA...

O ovome, kao i o tenku parkiranom ispred severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ juče je govorio prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Prevelika pompa je data čitavoj toj priči. Pogotovo oni koji su imali negativnu konotaciju. Tenk imate i u Moskvi na stadionu CSKA. Na grbu Arsenala imate top – rekao je Terzić.

FOTO: FB CRVENA ZVEZDA

Povodom ovog transportera oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, rekavši da vozilo nije vojno, ni policijsko, ali i i da problem vidi samo u slučaju da to vozilo nije registrovano, zbog čega bi mogla biti podnijeta prijava za saobraćajni prekršaj.

Priprema za vojsku TERZIĆ: TREBA SVI DA STAVIMO ŠLEMOVE!

Zvezdan Terzić, govoreći o transporteru, prvobitno nazivanim oklopnim vojnim vozilom, rekao je da smatra da bi svi trebalo da se lagano spremaju za ponovno uvođenje vojnog roka.

– Šta vama smetaju šlem, transporter i tenk? Vidim da se ponovo uvodi vojni rok. Treba svi da stavimo šlemove. Neka se spremaju – rekao je Terzić

Čitaj još:   LOPOVI ZA 20 MINUTA ODNIJELI IM SVE STVARI IZ AUTA, SVJEDOCI IH SNIMILI: Drama porodice... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši