Otkud borbeno vozilo na Marakani: Srbi ga dočekali sa simpatijama, region oštro sve osuđuje… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Šta vama smetaju šlem, transporter i tenk? Vidim da se ponovo uvodi vojni rok. Treba svi da stavimo šlemove. Neka se spremaju, kaže prvi čovjek Zvezde Terzić…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Sport, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 08 .2019… 20: 52… Otkud borbeno vozilo na Marakani: Srbi ga dočekali sa simpatijama, region oštro sve osuđuje… (foto i video)

Fudbaleri proljetos skupljali pare za oklopno vozilo kako bi s njim proslavili pehar Kupa, ali su ga zbog poraza tek sad izneli na ulicu.

Slika fudbalera Crvene zvezde kako nakon plasmana u Ligu šampiona voze vojni transporter po Beogradu obišla je region…

Jedni su ovo dočekali sa simpatijama, drugi oštro osuđivali, a mediji otkrivaju otkud uopšte u utorak uveče na Marakani ovakvo vozilo

Naime, igrači kluba iz Ljutice Bogdana prošle sezone skupili su novac i kupili pomenuti transporter u namjeri da se po osvajanju Kupa njime provozaju gradom. Na njihovu žalost, planove im je pokvario Partizan, koji je pobjedio u finalu, ali ovo vozilo je dočekalo svojih pet minuta i ipak izašlo iz garaže na ulice Beograda…

Čitaj još:   JE LI ILI NIJE:Bosanka srušila austrijsku vladu?

O ovome, kao i o tenku parkiranom ispred severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ juče je govorio prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Prevelika pompa je data čitavoj toj priči. Pogotovo oni koji su imali negativnu konotaciju. Tenk imate i u Moskvi na stadionu CSKA. Na grbu Arsenala imate top – rekao je Terzić.

FOTO: FB CRVENA ZVEZDA

Povodom ovog transportera oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, rekavši da vozilo nije vojno, ni policijsko, ali i i da problem vidi samo u slučaju da to vozilo nije registrovano, zbog čega bi mogla biti podnijeta prijava za saobraćajni prekršaj.

Priprema za vojsku TERZIĆ: TREBA SVI DA STAVIMO ŠLEMOVE!

Zvezdan Terzić, govoreći o transporteru, prvobitno nazivanim oklopnim vojnim vozilom, rekao je da smatra da bi svi trebalo da se lagano spremaju za ponovno uvođenje vojnog roka.

Čitaj još:   Legenda truskog fudbala, opet na staroj adresi Emre III...

– Šta vama smetaju šlem, transporter i tenk? Vidim da se ponovo uvodi vojni rok. Treba svi da stavimo šlemove. Neka se spremaju – rekao je Terzić

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši