Policijska akcija “Merlin”: Pretresi na 11 lokacija, više osoba privedeno…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Operativna akcija “Merlin”, je rano jutros počela na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina…

BIJELJINA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 08 .2019… 08: 52…  Policijska akcija “Merlin”: Pretresi na 11 lokacija, više osoba privedeno…

Akcija je usmjerena na suzbijanje neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Akciju sprovode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske i Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina..

Tri lica su privedena u okviru operativne akcije “Merlin”, koja je rano jutros počela na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina a usmjerena je na suzbijanje neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Čitaj još:   EVO ZAŠTO JE "Najsiromašniji predsjednik na svijetu" odbio penziju!!!

Miljanovićeva je navela da se pretresi vrše na jedanaest lokacija a traga se za više lica.

Prema njenim riječima, akciju sprovode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši