IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poslije svega što je preživjela Nadežda, donijela KONAČNU ODLUKU… (foto)

‘STAVIĆU KATANAC, VIŠE JE NE DAJEM NIKOM’, jednom izjavom JAVNO OSRAMOTILA I Čolaka…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 08 .2019… 12: 52… Poslije svega što je preživjela Nadežda, DONIJELA ODLUKU …

Nadežda Biljić, jedna od najkontroverznijih učesnica “Zadruge”, ostaće upamćena, osim po vanserijskom talentu i glasovnim sposobnostima, i po mnogim drugim stvarima. Iz rijalitija je bježala čak tri puta, a poznato je da je imala intimne odnose sa Mikijem Đuričićem u kog je prema njenim rječima bila zaljubljena… 

Takođe, ona se tu nije zaustavljala već se upustila u odnose sa Tomom Panićem, Banetom Čolakom, ali i zadrugarom Borom Santanom, sa kojim je bila intimna po završetku prve sezone. Ovih dana u žiži je interesovanja zbog nasilja koje je pretrpela od Panića, koji ju je brutalno pretukao a ne tako davno bila je žrtva i pčelara iz Kupinova.

Da li si se oporavila od batina koje si dobila od Tome?

Čitaj još:   VICEVI DANA ZA PETAK Plavuše i prvi seks u životu...

Nikada se neću oporaviti od toga. Svaka žena koja je pretrpjela nasilje zna o čemu pričam. I dalje mi se desi da me košmari noću bude i iznova preživljavam… Sada se okružujem samo dobrim i pozitivnim ljudima, trudim se da ne razmišljam o tome.

Šta si naučila nakon svega? Da li si izvukla neku pouku iz svih tih izbora?

Naučila sam da više nemam seks ni sa kim. Staviću katanac na pi*ku i više je ne dajem nikom! Mnoge je moja mačkica proslavila, mene je ukanalila. Napravila sam zvijezde od svih njih, a sebe sam upropastila – odgovorila je Nadežda, a potom priznala sa kojim zadrugarom joj je bio najgori seks:

A sa Čolakom? S njim je seks bio kao da ga nikad nisam ni imala – rekla je ona.

Izvor: Vip; Foto: Pink.rs.

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši