DANAS, NAKON NESREĆE: Emir Spahić smješten u KCUS, u stabilnom je stanju… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Emir Spahić, sinoć je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na području Gacka, iz Trebinja je prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 30. 08 .2019… 17: 52…  DANAS, NAKON NESREĆE: Emir Spahić smješten u KCUS, u stabilnom je stanju…

Do jučerašnji kapiten fudbalske reprezentacije Emir Spahić smješten je na Kliniku za anesteziju i reanimaciju KCUS-a i u stabilnom je stanju, saznaje iBalkan.net..

Helikopter Oružanih snaga BiH sletio je na pomoćni teren stadiona “Asim Ferhatović Hase” odakle je krenula ekipa sarajevskih ljekara za Trebinje gdje će preuzeti bivšeg kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

Za naš portal je potvrđeno da je Spahić sinoć učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na području Gacka. On će, saznajemo, iz Trebinja biti prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Čitaj još:   MILE U EKSTAZI: MUP Republike Srpske odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića, tražio je da...

Emir Spahić je pod nadzorom ljekara KCUS-a, nakon što je danas helikopterom Oružanih snaga BiH prebačen iz Trebinja u Sarajevo poslije sinoćnje saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen.

Nesreća se desila nedaleko od Gacka, kada se na lokalnom putu prevrnuo automobil u kojem je Spahić bio na mjestu suvozača…

“Uviđaj je obavljen, došlo je do prevrtanja vozila. Kako smo mi obaviješteni Spahić je povrijeđen, ali povrede nisu opasne po život”, kazao je Laketa.

Prema nezvaničnim informacijama Emir Spahić je bio suvozač u terencu koji se prevrnuo, a pored njega je u vozilu bila još jedna osoba. Prema prvim informacijama ima povrede grudnog koša i rebara.

Prevezen je poslije nesreće u bolnicu u Trebinju, odakle je danas prebačen u Sarajevo. Vozač terenca u kojem je bio Spahić sumnjiči se za izazivanje opće opasnosti…

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: Savo Milošević sa klupe pravo u POZORİŠTE

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši