GRAFITI S LIKOM RATNOG ZLOČINCA, RATKA MLADIĆA osvanuli na zgradama u Baru

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Šablon grafiti (stensil) sa likom ratnog zločinca Ratka Mladića preplavili su Bar i nalaze se na fasadama nekoliko zgrada u samom centru Bara…

BAR(Crna Gora): Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 30. 08 .2019… 12: 52… GRAFITI S LIKOM RATNOG ZLOČINCA, RATKA MLADIĆA osvanuli na zgradama u Baru…

Kako navode podgoričke Vijesti, lik ratnog zločinca i zapovjednika Vojske Republike Srpske još neko vrijeme će biti na fasadama jer u Komunalnoj policiji ne mogu da preciziraju kada će ukloniti grafite…

“Vijesti” su barsku Komunalnu policiju pitale za stav o ovim grafitima, da li smatraju da im je mjesto na barskim fasadama, te šta će preduzeti ako smatraju da nije.

Čitaj još:   TURSKA, teroristički napad: Stradalo sedam a ranjeno više vojnika...

Odlukom o komunalnom uređenju grada propisano je da održavanje spoljašnjeg dijela zgrada obezbjeđuje skupština etažnih vlasnika i upravnik stambene zgrade.

Kako inspekcijski nadzor nad sprovođenjem odredaba navedene Odluke vrši Komunalna policija u skladu sa propisima o inspekcijskom nadzoru, ista preduzima mjere i radnje u cilju otklanjanja utvrđenih nepravilnosti.

Napominjemo da će Komunalna policija u cilju efikasnog rješavanja navedene nepravilnosti angažovati po potrebi d.o.o. Komunalne djelatnosti Bar, kako bi spoljni djelovi zgrada bili u ispravnom i čistom stanju”, navodi se u odgovoru barske Komunalne policije.

Iz d.o.o. Komunalne djelatnosti Bar, “Vijestima” je juče rečeno da im ovim povodom nije stizao nikakav dopis iz Komunalne policije.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši