PRED NOVIM IZAZOVOM: Gagi priznao da nema novca , otkrio koliko mjesečno zarađuje…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nina želi da upiše privatnu srednju školu, a ko će to da plati? Odakle meni sa trenutnim mjesečnim primanjima ne mogu čak ni ja da preživim istako je Gagi…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 30. 08 .2019… 13: 52…  PRED NOVIM IZAZOVOM: Gagi priznao da nema novca , otkrio koliko mjesečno zarađuje…

Denser Gagi Đogani (47) ne krije da ga život nije mazio pogotovu od kad se rastao od svoje supruge Anabele Atijas.

Od tog momenta njegova do tada uspJešna karijera u grupi “Fanki-dži” krenula je nizbrdo. On je od tada nekoliko puta pokušao da se vrati muzičkoj karijeri, ali bezuspJešno. Denser navodi da trenutno ne vidi bolje rešenje i da je “Zadruga” za njega slamka spasa.

– Uveliko se spremam i nadam se da ću opravdati povjerenje koje sam dobio od produkcije. Otišao sam do Crne Gore na bukvalno tri dana kako bih ohladio glavu jer je veliki pritisak oko mene. Otkako je objavljeno da ulazim u rijaliti, nastala je opšta pometnja, svi me zovu da im kao kažem nešto, a prije toga sam mjesecima bio u stresu oko Lune – izjavio je on za medije iz regiona…

Gagi je otkrio da sa bivšom suprugom Anabelom gotovo i nema kontakta, ali zna da ga ona i Luna podržavaju.

Čitaj još:   Marko Miljković, ušao u Zadrugu: Evo sa kim se nije pozdravio, reakcije koje će vas začuditi... (foto i video)

Anabela se smrtno naljutila na mene jer sam podržao Luninu vezu sa Markom, naravno da ću je podržati, pa ćerka mi je. Luna me je odmah podržala da uđem, koliko znam u tome me podržava i Anabela, poručila mi je po Luni- otkrio je on.

Gagi ističe da će mu najteže biti odvajanje od najmlađe ćerke Nine, koja je zbog Luninog učešća u rijalitiju preživela pakao u školi.

Nina je preživjela pakao, pogotovo od djece iz škole. Luna je uigrala malo, objasnila da nam je to jedino rešenje. I ja sam joj objasnio da mogu ili da sjedim kod kuće i da nemam pare da je školujem, ili da uđem, zaradim novac i sve joj obezbjedim. Realno, ulazim samo zbog novca, Nina želi da upiše privatnu srednju školu, a ko će to da plati!?

Čitaj još:   BEČ: SRBIN PRETUKAO ŽENU DOK JE ŠETALA PSA...

Odakle meni kada sa nekoliko stotina eura muesečno ne mogu ni da preživim. Čak je i Anabela malo popričala sa njom, pa je nekako na kraju prihvatila – iskren je bio Gagi i naveo da je do sada mjesečno uspjevao da zaradi oko 700- 800 eura.

Denser je takođe najavaio da je moguće da će imati intimne odnose pred kamerama, ali i ne krije da bi volio da mu se dogodi prava ljubav…

izvori Telegraf.rs/Svet

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši