IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZVADILI NOŽEVE I ŠIPKE, POČELI DA NAPADAJU SVE REDOM: Horor, jedan ubijen više ranjenih, napadač uhapšen… (foto i video)

Jedan napadač je uhapšem, a drugi je u bijegu, javljaju lokalni mediji dodajući kako za njim tragaju jake policijske snage…

LION: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 31. 08 .2019… 18: 59… IZVADILI NOŽEVE I ŠIPKE POČELI DA NAPADAJU REDOM: Horor, jedan ubijen više ranjenih, napadač uhapšen… (video)

U NAPADU hladnim oružjem koji se dogodio oko 16:30 nedaleko od Liona, jedna osoba je ubijena, a devetero ih je ranjeno.

Troje ranjenih u teškom stanju…Preminuo je mladić u dobi od 19 godina, a od devetero ozlijeđenih troje je u teškom stanju.

Dva muškarca, od kojih je jedan bio naoružan nožem a drugi šipkom metalnim šiljkom, napala su ljude na parkiralištu kod stanice metroa Laurent Bonnevay u Villeurbanneu, predgrađu Lyona. Lokalni mediji navode da su napali slučajne prolaznike. Promet metroom je odmah zaustavljen.

Čitaj još:   UŽAS: Avion sa 62 putnika srušio se u more, poput munje, sletio i eksplodirao... (foto i video)

Na društvenim mrežama proširila se snimka s mjesta događaja, koja prema tvrdnjama Russia Todaya prikazuje kako su prolaznici okružili jednog od napadača. 

Jedan od dva napadača je u bijegu… Jedan napadač je uhapšen, a drugi je u bijegu, javljaju lokalni mediji dodajući kako za njim tragaju jake policijske snage…

STRAVA I UŽAS, IZVADILI NOŽEVE I POČELI DA KASAPE PROLAZNIKE: Horor u Lionu, u napadu jedan mrtav 6 ranjeno! Uhapšen napadač…

Još uvijek se ne zna je li napad teroristički…

Uskoro opširnije…

Izvor Index.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši