STRAŠNO, ISPOVJEST DJEČAKA MIGRANTA: Prošao sam torturu hrvatskih policajaca, tukli me, puštali struju ONESVIJESTIO SAM SE… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

SAMO Tretiranje migranata od strane hrvatske policije odavno je sjestka tema, zadnji incident potvrđuje brutalnost kada su grupu mingranata iz Avganistana mučili i tukli hrvatski policajci…

SISAK: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 31. 08 .2019… 18: 59… STRAŠNO, ISPOVJEST DJEČAKA MIGRANTA: Prošao sam torturu hrvatskih policajaca, tukli me, puštali struju ONESVIJESTIO SAM SE… (foto)

U pokušaju da iz Srbije pređe u Hrvatsku maloljetni migranti iz Avgasnistana H.Š. preživeo je užasnu torturu. 

Hrvatski policajci su mu oduzeli novac i telefon, a potom ga tukli i iživljavali se. 

– Krenulo nas je nekoliko u grupi iz Srbije. Pokušali smo da pređemo u Hrvatsku, hrvatski policajci su nas vidjeli, počeli su da viču, ubacili su nas u kombi, udarali su nas i psovali. Onda su me odveli u zasebnu prostoriju gdje su nastavili da me tuku. Natjerali su me da se skinem. Uzeli su mi telefon i sav novac koji sam imao– oko 600 eura – ispričao je za medije mladić iz Avganistana.  

Mučenju tu nije bio kraj…

Čitaj još:   JELENA NE SKIDA NAOČARE, TRESE I KRIJE OD SVIH:Šta je donijela sa sobom iz Kine, od toga se NE ODVAJA! (video)

– Uključili su neko crevo i napravili u toj zatvorenoj sobi baru, bacili su me u nji i puštali struju preko nekakvih elektrošokera i otvorenih žica. Ne znam ni sam koliko je sve trajalo. Možda pola sata, u jednom trenutku sam se i onesvjestio – navodi on. 

Zadobio je unutrašnje povrede, prelom rebra i hematome po glavi i tijelu. 

Kroz sličnu torturu prošao je Š.B. 

– Uhvatili su me i pitali odakle sam, rekao sam da sam iz Avganistana. Kada sam im rekao da dolazim iz pravca Srbije njih 10 je počelo da me bije. Udarali su me svuda, a razlog se očigledno krije u tome što sam migrant – kaže Š.B.

Njih dvojica su pronašli spas u Prihvatnom centru u Krnjači…

Čitaj još:   VIC DANA Plavuše iz sarajevske pivnice u parku...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši