SANDŽAK: DOK SU ŠENLUČİLI, ZALUTALI METAK POVRIJEDIO ŽENU…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ROŽAJE – Rožajka N.F. ranjena je u predjelu lica, kada ju je preksinoć oko 19 časova, u centru Rožaja, odnosno ispred zgrade Odeljenja bezbjednosti, kako se pretpostavlja, pogodio zalutali metak. N.F. je kako se sumnja, za sada nepoznati projektil okrznuo po licu i uhu, piše Dan.

Prva pomoć joj je ukazana u Hitnoj službi u Rožajama, a potom je prevezena u Opštu bolnicu Berane, gdje su joj ljekari ušili povredu na licu, a zatim je otpustili kući. Prema nezvaničnim informcijama, N.F. je u izjavi datoj policiji ispričala da se preksinoć oko 19 časova zatekla na ulici ispred zgrade Odeljenja bezbjednosti u Rožajama. Kazala je da joj nije poznato na koji način je ranjena jer se sve dogodilo iznenada, a takođe da nije ništa čula niti osjetila bol.

Čitaj još:   BEOGRAD Napali Cecinu kuću: Automobilima udarali u kapiju...

U policiji je rečeno da utvrđuju na koji način i pod kojim okolnostima je došlo do ranjavanja N.F. te da u cilju istrage ne mogu da iznesu više podataka o datom incidentu, o kojem je obavešten ODT.

Prema izjavama nekoliko sagovornika Dan-a, preksinoć u naznačenom vremenu pucalo se iz vatrenog oružja na nekoliko lokacija.

“U pomenutom terminu čuli su se rafali iz automatskog oružja. Pucalo se iz vatrenog oružja kada se šenlučilo na svadbenom veselju, a pucnjavom je obelježena i proslava muslimanske nove godine. Zabrinjava to što se u poslednje vrijeme sve češće na veseljima upotrebljava vatreno oružje čime se dovodi u pitanje bezbjednost građana. Odgovorni bi morali da povedu više računa o ovom problemu i da stanu na kraj pucnjavi na proslavama”, kazali su sagovornici Dana.

Čitaj još:   HOROR: Zbog hapšenja Guzman juniora, El Čapovog sina, krvave ulice...(foto + video)

Iz policije tvrde da preduzimaju sve potrebne preventivne mjere u cilju suzbijanja šenlučenja kako bi se smanjio broj tragičnih slučajeva.

Podsjetimo da je prošle godine dvanaestogodišnja djevojčica ranjena u podgoričkom naselju Masline, kada ju je pogodio zalutali metak dok se vraćala iz škole.

izvor: indeksonline.rs/ Dan

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši