Detalji, ilegalne trke smrti, sumnja se da su “letjeli” 150 km na sat… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ljekari se bore za živote povređenih maloletnika…

KRALJEVO: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utorak, 18. 00 .2019… 17: 59… Detalji, ilegalne trke smrti, sumnja se da su “letjeli” 150 km na sat…

U udesu dva automobila koja su se trkala u Dositejevoj ulici, u blizini benzinske pumpe povređeno je petero maloljetnika koji su bili u jednom vozilu i vozač drugog automobila niških registracija. Dvoje teže povređenih su u stabilnom stanju…

Kako je zamedije ispričao svjedok koji je htio da ostane anoniman, nesreća se desila bukvalno pet metara ispred njega.

– U jednom od automobila koji su se trkali bio jedan mladić, a u drugom četiri tinejdžerke i jedan mladić. Vozili su brzinom oko 150 km/h. Mladić koji je bio sam u automobilu udario je otpozadi drugi automobil, prepun mladih. Od siline udarca, automobil je odletio i pokosio četiri bandere.Vozilo se prevrnulo četiri, pet puta, a dvije djevojčice su izletjele kroz šoferšajbnu – kaže šokirani svedok.

Prema rječima očevidaca, djeca su od siline udara odbačena deset metara.Jedna od devojčica je u nesvesti završila u žbunju..

Čitaj još:   PANIKA U CRNOJ GORI: Ukradena dva sanduka ručnih bombi...

Lokalni mediji prenijeli su ranije navode očevidaca da je na jednom od automobila, “pežou” skala koja pokazuje brzinu stajala na 140 km/h, dok je na “opel astri” ostala na 150 km/h. Navodi se da je do nesreće najverovatnije došlo usled prebrze vožnje.

Devojčica koja je preminula zadobila je prelom kičme, je saznaje medija u formi nezvanično. Druga teško povređena djevojčica E. C. povredila je lobanju. Ostali su u stabilnom stanju, među njima je i djevojčica A. Č.

Djevojčica koja je stradala, K. M.,  bila je učenica drugog razreda Ekonomske škole u Kraljevu…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši