IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POGINULA TRI BRATA IZ TURSKE U SUDARU KOD SUBOTICE: Safet, Sami i Mesut, biznismeni i osnivači bečke partije “Zajedno za Beč”…

“Audi” se u punoj brzini ZAKUCAO U KAMION, na mjestu nesreće JEZIVE SCENE!!!

SUBOTICA : Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utorak, O3. 09 .2019… 21: 59…  POGINULA TRI BRATA IZ TURSKE U SUDARU KOD SUBOTICE: Safet, Sami i Mesut, biznismeni i osnivači bečke partije “Zajedno za Beč”…

Trojica muškaraca stradali su na licu mjesta, a jedno djete je povređeno u stravičnom udesu, koji se juče rano ujutru dogodio na auto- putu Novi Sad – Subotica, kod mesta Žednik, kada je automobil podletio pod kamion.

Prema informacijama austrijskih medija, živote su izgubili Safet A, njegov brat Sami A. i rođak Mesut K, a povrede je zadobio Safetov osmogodišnji sin.

Austrijski sajt oe24 navodi da se “audi” doslovno nabio na prikolicu kamiona, vjerovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, poslije 21 sat vožnje i pet sati prije sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Nije poznato da li je Safet A, prevodilac iz Bregenca, u Austriji, iz Beča trebalo da nastavi direktno za Foralberg i samo odveze brata Samija A. u Beč. Zna se samo da su dvojica braće, od kojih je stariji poznati biznismen i jedan od osnivača bečke partije “Zajedno za Beč”, poginuli u strašnoj nesreći.

Čitaj još:   JOANIKIJE PUN OČAJNI POZIVA OBILIĆE U POMOĆ: Primjenjuje Amfilohijevu i Vučićevu ’’kosovsku formulu’’ da bi zaustavio politički pad tzv. SPC... (foto, video)

Njihov šurak Mesut K, koji je sedeo pozadi, takođe je poginuo. Preživio je samo osmogodišnji sin Safeta A. Majka dječaka Fatma A. nije bila u kolima.

Nesreća se dogodila oko 6.20 sati kod mjesta Žednik, a uviđaj su uradili policija i zamjenik osnovnog javnog tužioca iz Subotica. Za sada je poznato da su na licu mjesta poginula tri muškarca iz putničkog vozila marke “audi”, dok je djete prevezeno u bolnicu u Subotici.

Kako se saznaje, kamion srpskih registarskih oznaka kretao se u pravcu graničnog prelaza Horgoš, brzinom od 80 kilometara na čas. Velikom brzinom mu se približio i zatim naliteo na njega vozač “audija Q7”, austrijskih registarskih oznaka u kome su bili turski državljani...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši