POGINULA TRI BRATA IZ TURSKE U SUDARU KOD SUBOTICE: Safet, Sami i Mesut, biznismeni i osnivači bečke partije “Zajedno za Beč”…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Audi” se u punoj brzini ZAKUCAO U KAMION, na mjestu nesreće JEZIVE SCENE!!!

SUBOTICA : Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utorak, O3. 09 .2019… 21: 59…  POGINULA TRI BRATA IZ TURSKE U SUDARU KOD SUBOTICE: Safet, Sami i Mesut, biznismeni i osnivači bečke partije “Zajedno za Beč”…

Trojica muškaraca stradali su na licu mjesta, a jedno djete je povređeno u stravičnom udesu, koji se juče rano ujutru dogodio na auto- putu Novi Sad – Subotica, kod mesta Žednik, kada je automobil podletio pod kamion.

Prema informacijama austrijskih medija, živote su izgubili Safet A, njegov brat Sami A. i rođak Mesut K, a povrede je zadobio Safetov osmogodišnji sin.

Austrijski sajt oe24 navodi da se “audi” doslovno nabio na prikolicu kamiona, vjerovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, poslije 21 sat vožnje i pet sati prije sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Čitaj još:   Vic dana Đuro i Vila na Sveti Stefan...

Nije poznato da li je Safet A, prevodilac iz Bregenca, u Austriji, iz Beča trebalo da nastavi direktno za Foralberg i samo odveze brata Samija A. u Beč. Zna se samo da su dvojica braće, od kojih je stariji poznati biznismen i jedan od osnivača bečke partije “Zajedno za Beč”, poginuli u strašnoj nesreći.

Njihov šurak Mesut K, koji je sedeo pozadi, takođe je poginuo. Preživio je samo osmogodišnji sin Safeta A. Majka dječaka Fatma A. nije bila u kolima.

Nesreća se dogodila oko 6.20 sati kod mjesta Žednik, a uviđaj su uradili policija i zamjenik osnovnog javnog tužioca iz Subotica. Za sada je poznato da su na licu mjesta poginula tri muškarca iz putničkog vozila marke “audi”, dok je djete prevezeno u bolnicu u Subotici.

Čitaj još:   BAKIR IZETBEGOVIĆ: "SDA neće radi vlasti i fotelja, Dodikovu dominaciju i diskriminaciju Bošnjaka"!

Kako se saznaje, kamion srpskih registarskih oznaka kretao se u pravcu graničnog prelaza Horgoš, brzinom od 80 kilometara na čas. Velikom brzinom mu se približio i zatim naliteo na njega vozač “audija Q7”, austrijskih registarskih oznaka u kome su bili turski državljani...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši