NAŠ Frizer VAS savjetuju: Fantastične metode za brzi rast kose… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Duga kosa djeluje ženstveno i mnoge žene čeznu za njom, međutim ne polazi svima da dostignu željenu dužinu…

ISTANBUL: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, O4. 09 .2019… 23: 29… NAŠ Frizer VAS savjetuju: Fantastične metode za brzi rast kose…

Istražili smo šta to omogućava kosi da brže raste i bude snažna…

Frizeri su saglasni da je moguće učiniti da kosa bude zdrava od korjena do krajeva, što će omogućiti da se ona ne kida, a samim tim će brže da raste.

Zdravo teme glave je ključ za zdravu u jaku kosu. Trebali biste posebno da vodite računa o stanju korena kose i samom vlasištu.

Kada perete kosu obratite pažnju da to radite temeljno i dobro očistite sve izmurle ćelije i nečistoću kako biste omogućili koži glave da diše…

Zdrava ishrana je od vitalne važnosti za zdravlje i izgled kose baš kao i za kožu.

Čitaj još:   PRED NOVIM IZAZOVOM: Gagi priznao da nema novca , otkrio koliko mjesečno zarađuje...

Proteini i složeni ugljeni hidrati su ključni za održavanje dobrog kvaliteta kose, zato vodite računa da ih uključite u ishranu.

Proteine unosite konzumiranjem ribe, jaja, mesa, mahunarke.

I ugljeni hidrati su važni. Obezbedite ih kroz unos smeđeg pirinča, tosta od cijelog zrna ili ovsene kaše.

– Ako pijete previše alkohola i pušite, vjerovatno ćete uticati na nivo vitamina C – navode frizeri. Preporuka je da u svoju ishranu uvrstite kivi, pomorandže i brokoli.

Vitamini D, koji se nalaze u lisnatom zelenilu i kelju i vitamini E, koji se nalazi u bademima, slatkom krompiru i avokadu, takođe će podstaći rast kose.

Dodaci ishrani i dodatan unos vitamina može da bude od koristi. Postoji nekoliko ključnih hranljivih materija koje su nam potrebne kako bismo ubrzali rast:  

Čitaj još:   STRAŠNA PORUKA: Njemački ministar zdravstva,"Zaraza koronavirus upravo je postala GLOBALNA PANDEMIJA..." (foto)

Studije su otkrile da nedostatak gvožđa pogađa skoro 25 procenata svjetske populacije, a on je od suštinskog značaja za zdravu kosu…

Vitamin D

Vitamin D ima snažan uticaj na rast kose, jer svaki folikul dlake sadrži hormon receptora vitamina D

Šta možete učiniti da sprečite lomljenje kose?

„Izbjegavajte rigorozne dijete i nezdravu ishranu. Restrikcija određenih namirnica loše utiče na stanje kose i prouzrokuje njeno opadanje i lomnjenje...

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši