IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VISOKO: Stravična nesreća, stradao Amar H 18- godišnji suvozač iz BMW- a…

Putnik u BMW- u njemačkih registarskih oznaka koji je sinoć učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Visokom podlegao je povredama tokom noći u Kantonalnoj bolnici Zenica…

VISOKO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, O4. 09 .2019… 09: 52…  VISOKO: Stravična nesreća, stradao Amar H 18- godišnji suvozač iz BMW- a…

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su za Klix.ba potvrdili informaciju da je mladić uprkos naporima zeničkih ljekara preminuo oko 1:20 sati u zeničkoj bolnici.

Usljed teških povreda glave, odmah podvrgnut operaciji na Odjelu za neurohirurgiju KB Zenica

Foto: Čitatelj

Nezvanično, riječ je o 18-godišnjem Amar H. koji je bio suvozač u ovom vozilu. Vozač E. G. je zbog povreda zadržan u bolnici.

Foto: Čitatelj

Prema informacijama očevidaca putničko motorno vozilo BMW njemačkih registarskih oznaka u večernjim satima je pod još nerazjašnjenim okolnostima, udarilo u metalni stub u blizini benzinske pumpe “Petrol”. Od siline udara iz automobila je ispao motor.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Direktan sudar od SILINE UDARA JEDNO VOZILO SE PREVRNULO... (foto)

Usljed teških povreda glave, odmah je podvrgnut operaciji na Odjelu za neurohirurgiju KB Zenica, međutim, podlegao je povredama sat poslije ponoći.

Vozač BMW-a, inicijala E. G., inače strani državljanin, zadobio je povredu ruke i također je sinoć operiran u zeničkoj bolnici.

Podsjetimo, od siline udara automobila u stub motor vozila je ispao na cestu i pričinjena je velika materijalna šteta. 

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši