IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EKSPRESNA REAKCIJA POLICIJSKE UPRAVE NOVI PAZAR! Suspendovan policajac zbog incidenta u Tutinu

NOVI PAZAR – Policijska uprava u Novom Pazaru pokreće disciplinski postupak protiv službenika B.S. sa mjerom udaljenja iz organa do okončanja disciplinskog postupka jer je 2. septembra ove godine u Tutinu, van službene dužnosti, upravljao privatnim vozilom marke “seat” pod dejstvom alkohola, saznaje indeksonline.rs

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnijela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona naljepnica po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja.

On je, pokušavajući da izbjegne automobil marke “bmw” čiji vozač mu nije ustupio pravo prvenstva, skrenuo ka trotoaru da bi izbjegao saobraćajnu nezgodu.

U tom trenutku na trotoaru je stajala dvadesetdvogodišnja djevojka koja je videvši da vozilo ide ka njoj, skočila u stranu i izbjegla kontakt sa vozilom kojim je upravljao B.S. Tom prilokom, ona je zadobila lake tjelesne povrede koje je konstatovao ljekar Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Čitaj još:   SPLAV PUN LJUDI POČEO DA TONE: Drama na nastupu BH. pjevača u SRBIJI... (foto i video)

Protiv F.F. vozača vozila marke “bmw” koji nije ustupio pravo prvenstva prolaza, podnijeta je krivična prijava za krivično djelo ugrožavanja bezbjednosti javnog saobraćaja.

izvor: indeksonline.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši