EKSPRESNA REAKCIJA POLICIJSKE UPRAVE NOVI PAZAR! Suspendovan policajac zbog incidenta u Tutinu

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR – Policijska uprava u Novom Pazaru pokreće disciplinski postupak protiv službenika B.S. sa mjerom udaljenja iz organa do okončanja disciplinskog postupka jer je 2. septembra ove godine u Tutinu, van službene dužnosti, upravljao privatnim vozilom marke “seat” pod dejstvom alkohola, saznaje indeksonline.rs

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnijela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona naljepnica po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja.

On je, pokušavajući da izbjegne automobil marke “bmw” čiji vozač mu nije ustupio pravo prvenstva, skrenuo ka trotoaru da bi izbjegao saobraćajnu nezgodu.

U tom trenutku na trotoaru je stajala dvadesetdvogodišnja djevojka koja je videvši da vozilo ide ka njoj, skočila u stranu i izbjegla kontakt sa vozilom kojim je upravljao B.S. Tom prilokom, ona je zadobila lake tjelesne povrede koje je konstatovao ljekar Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Čitaj još:   UŽAS U SRBIJI: Silovali dječaka u školskom dvorištu pa sve snimali mobitelom, otac…

Protiv F.F. vozača vozila marke “bmw” koji nije ustupio pravo prvenstva prolaza, podnijeta je krivična prijava za krivično djelo ugrožavanja bezbjednosti javnog saobraćaja.

izvor: indeksonline.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši