EKSPRESNA REAKCIJA POLICIJSKE UPRAVE NOVI PAZAR! Suspendovan policajac zbog incidenta u Tutinu

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR – Policijska uprava u Novom Pazaru pokreće disciplinski postupak protiv službenika B.S. sa mjerom udaljenja iz organa do okončanja disciplinskog postupka jer je 2. septembra ove godine u Tutinu, van službene dužnosti, upravljao privatnim vozilom marke “seat” pod dejstvom alkohola, saznaje indeksonline.rs

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnijela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona naljepnica po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja.

On je, pokušavajući da izbjegne automobil marke “bmw” čiji vozač mu nije ustupio pravo prvenstva, skrenuo ka trotoaru da bi izbjegao saobraćajnu nezgodu.

U tom trenutku na trotoaru je stajala dvadesetdvogodišnja djevojka koja je videvši da vozilo ide ka njoj, skočila u stranu i izbjegla kontakt sa vozilom kojim je upravljao B.S. Tom prilokom, ona je zadobila lake tjelesne povrede koje je konstatovao ljekar Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Čitaj još:   DRAMA U PARIZU: Gori čuvena katedrala Notre-Dame (FOTO, VIDEO)

Protiv F.F. vozača vozila marke “bmw” koji nije ustupio pravo prvenstva prolaza, podnijeta je krivična prijava za krivično djelo ugrožavanja bezbjednosti javnog saobraćaja.

izvor: indeksonline.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši