IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRED ULAZAK U ‘Zadrugu 3’: Janjuš ne može da se odvoji od ĆERKE, uputio joj nikad emotivnije riječi! (foto)

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i jedan od učesnika prve sezone rijaliti programa “Zadruga”, ulazi u novu, treću sezonu kako bi zaradio novac za svoju porodicu… 

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, O5. 09 .2019… 21: 59… PRED ULAZAK U ‘Zadrugu 3’: Janjuš ne može da se odvoji od ĆERKE, uputio joj nikad emotivnije riječi! (foto)

Janjuš je istakao da mu je slaba tačka njegova ćerka Kruna koja će mu najviše nedostajati, a pred sutrašnji ulazak na velijepno imanje u Šimanovcima, on je objavio fotografiju sa ćerkom uz srceparajući opis. 

Da, faliceš mi znaj svaki minut svaki dan… U to budi sigurna – napisao je Janjuš u opisu fotografije uz emotikone srca. 

Gledaoce televizije Pink očekuje pravi spektakl sa početkom treće sezone rijaliti programa “Zadruge” 6. septembra od 21 čas, kada će se na velelepno imanje u Šimanovcima useliti 50 novih zadrugara potpuno različitih karaktera.

Mlađan Jovanović, tridesettrogodišnji personalni trener stigao je u karantin među prvima i bio je vidno raspoložen i nasmijan. Zadovoljno je pozirao okupljenim novinarima i fotografija, ni ne sluteći kakav haos će uslediti već sutra od 21 čas.

Čitaj još:   DRAMA: Filmska potjera, koja nije viđena za narko- dilerom u NOVOM PAZARU...

Filipa Đukića ste upoznali kroz rijaliti programe “Farma” i “Zadruga”, kada je imao strastvenu vezu sa Marijom Anom Smiljanić, a sada je spreman da ponovo uđe i unese pozitivnu atmosferu u Bijelu kuću.

Osim njega, tu je i Ivan Gavrilović, pjevač koji u “Zadrugu 3” ulazi kako bi se odmorio od poslovnih obaveza.

Zoki Šumadinac, pjevač i astrolog po zanimanju je spreman da uđe u “Zadrugu 3” kako bi obezbjedio bolji život svojoj porodici, ali i da zabavi sve oko sebe. 

Miona Jovanović, ljepa, talentovana djevojka koju je milionski auditorijum upoznao kroz muzičko takmičenje “Pinkove zvezde” je takođe učesnica “Zadruge 3”, a njen cilj je da sebe prikaže u pravom svijetlu. 

Podsjetimo, treća sezona rijaliti programa “Zadruga 3” počinje sutra od 21 čas na Televiziji Pink, zato ne propustite ovaj spektakl. 

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši