VODITELJKI DNEVNIKA, PREKIPJELO: Nije više mogla da ćuti, BIJESNO SAOPŠTILA, PAKAO…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Poznat po upadanju u verbalne konflikte, bez srama je rekao državnoj sekretarki da je “bolesna u glavu” kao i “da je dobra samo za navlačenje”…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, četvrtak, O5. 09 .2019… 08: 09… VODITELJKI DNEVNIKA, PREKIPJELO: Nije više mogla da ćuti, BIJESNO SAOPŠTILA, PAKAO…

Državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković pripadnici prozapadne opozicije uputili su brojne uvrede u jednoj sasvim običnoj raspravi.

Nebojša Aleksić iz Saveza za Srbiju koji je poznat po upadanju u verbalne konflikte, bez srama je rekao državnoj sekretarki da je “bolesna u glavu” kao i “da je dobra samo za navlačenje”.

On se u naletu brojnih uvreda upućenih jednoj ženi sjetio i stihova Bore čorbe i nastavio: 

– Kad Biljanu Popović za du*e uštinu tu pronađu njenu suštinu.

Na ovakve uvrede Ivkovićeva nije ostala imuna, pa je odgovorila da Đilas kada ne zna šta da kaže u svoju odbranu, uposli ljude da vređaju.

Čitaj još:   RTS, ĆE VEČERAS GAĐATI JAJIMA: PONESITE JAJA, IDEMO NA RTS...

Ona je rekla da Đilas slobodno može da vrijeđa i da prijeti koliko god želi jer ga se ona ne boji, ali je primjetila jednu bitnu razliku između lidera SzS i svih ostalih koji se oglašavaju u njegovo ime, a to je da je Đilas milijarder, a Aleksić, Veselinović i Boško Obradović samo njegove sluge.

Nakon svih brutalnih uvreda koje su upućene državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković, mnoge javne ličnosti su joj uputile reči podrške.

Među njima je i dobro poznato televizijsko lice. Voditeljka “Dnevnika” na RTS-u, Ivona Pantelić, je emotivnom objavom na društvenoj mreži “Instagram” uputila snažnu podršku svojoj kumi.

– Kumo moja, ti si večiti borac! Tužna sam što zloupotrebljavaju tvoje tragedije. I sama sam prošla kroz pakao bolesti. Šokirana sam kada vidim primitivce koji ženu tretiraju kao smeće. Borićemo se protiv toga. Ostani vedra, nasmejana i hrabra – napisala je Ivona Pantelić.

Usledio je odgovor:

Čitaj još:   Zločin u Štrpcima, poslije 26 godina bez pravde za žrtve...

– Hvala Ivona moja, ako je iko hrabra zena to si TI! – uzvratila je Biljana Popović Ivković…

izvor Srbijadanas

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši