IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VODITELJKI DNEVNIKA, PREKIPJELO: Nije više mogla da ćuti, BIJESNO SAOPŠTILA, PAKAO…

Poznat po upadanju u verbalne konflikte, bez srama je rekao državnoj sekretarki da je “bolesna u glavu” kao i “da je dobra samo za navlačenje”…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, četvrtak, O5. 09 .2019… 08: 09… VODITELJKI DNEVNIKA, PREKIPJELO: Nije više mogla da ćuti, BIJESNO SAOPŠTILA, PAKAO…

Državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković pripadnici prozapadne opozicije uputili su brojne uvrede u jednoj sasvim običnoj raspravi.

Nebojša Aleksić iz Saveza za Srbiju koji je poznat po upadanju u verbalne konflikte, bez srama je rekao državnoj sekretarki da je “bolesna u glavu” kao i “da je dobra samo za navlačenje”.

On se u naletu brojnih uvreda upućenih jednoj ženi sjetio i stihova Bore čorbe i nastavio: 

– Kad Biljanu Popović za du*e uštinu tu pronađu njenu suštinu.

Na ovakve uvrede Ivkovićeva nije ostala imuna, pa je odgovorila da Đilas kada ne zna šta da kaže u svoju odbranu, uposli ljude da vređaju.

Ona je rekla da Đilas slobodno može da vrijeđa i da prijeti koliko god želi jer ga se ona ne boji, ali je primjetila jednu bitnu razliku između lidera SzS i svih ostalih koji se oglašavaju u njegovo ime, a to je da je Đilas milijarder, a Aleksić, Veselinović i Boško Obradović samo njegove sluge.

Čitaj još:   PRVI PLAĆENI UBICA U SRBIJI: Okršaj u Kejptaunu... (kraj serijala)

Nakon svih brutalnih uvreda koje su upućene državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković, mnoge javne ličnosti su joj uputile reči podrške.

Među njima je i dobro poznato televizijsko lice. Voditeljka “Dnevnika” na RTS-u, Ivona Pantelić, je emotivnom objavom na društvenoj mreži “Instagram” uputila snažnu podršku svojoj kumi.

– Kumo moja, ti si večiti borac! Tužna sam što zloupotrebljavaju tvoje tragedije. I sama sam prošla kroz pakao bolesti. Šokirana sam kada vidim primitivce koji ženu tretiraju kao smeće. Borićemo se protiv toga. Ostani vedra, nasmejana i hrabra – napisala je Ivona Pantelić.

Usledio je odgovor:

– Hvala Ivona moja, ako je iko hrabra zena to si TI! – uzvratila je Biljana Popović Ivković…

izvor Srbijadanas

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši