NOVI PAZAR: ISKAZ DJECE, KOJU JE DROGIRAO, “Striko, PERICA, nam dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob…” (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dvoje djece od rođenog brata osumnjičenog, koji negira djelo, rekli da su uzeli drogu, oporavljaju se i uskoro izlaze iz bolnice…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, petak, O6. 09 .2019… 07: 59… NOVI PAZAR: ISKAZ DJECE, KOJU JE DROGIRAO, “Striko, PERICA, nam dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob…” (foto) 

PERICI D. (32) iz Novog Pazara u četvrtak je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivična djela nedozvoljenog posjedovanja narkotika i davanja narkotika drugim licima.

“Striko Perica” tvrdi da djeci svog brata nije ništa dao i da su sami našli tablete ekstazija. Međutim, dječak (6) i djevojčica (3) su navodno ispričala policiji da im je – “striko dao po jednu tabletu (bombonu) da budu jaki kao Sunđer Bob”.

Novopazarac se sumnjiči da je u utorak uveče maloljetnoj djeci svog brata dao po tabletu ekstazija i tako im ozbiljno ugrozio zdravstveno stanje. Djeca su završila u novopazarskom zdravstvenom centru, gdje su podvrgnuta ispiranju želuca i potpunoj detoksikaciji. Prema poslednjim informacijama, djeca se osjećaju dobro i uskoro bi trebalo da napuste bolnicu.

Čitaj još:   Danas oblačno, a od sutra padavine... (foto)

Na saslušanju u novopazarskoj policiji, a potom i pred pravosudnim organima, Perica D. se branio tvrdnjom da djeci ništa nije dao. Ispričao je da su sami našli tablete ekstazija i da se on prema njima uvijek ljepo ponašao.

Kako nezvanično se saznaje, djeca su majci, a potom i policiji ispričala da im je Perica dao tablete da bi bili kao junak iz crtanih filmova. Više detalja o cjelom ovom slučaju znaće se kada kompletna istraga bude završena.

Komšije i rodbina ove porodice tvrde da se on često slikao sa djecom svog brata i da je te slike postavljao na svoje društvene mreže. Stalno je za njih govorio – “duše moje”.

“Vjeruju u mogućnost da je iza svega ovoga to što je eventualno bio pod uticajem narkotika i da uopšte nije bio svjestan mogućih posledica. Kod njega u sobi, navodno, pronađeno je još nekoliko tableta ekstazija i amfetamina, kao i špric sa još neutvrđenim sadržajem.

ZBOG krađe Perica D. je pravosnažno osuđen na dve godine zatvora. Upravo je ovih dana trebalo da pođe na izdržavanje kazne u KP dom u Nišu. On je zbog droge, kažu njegovi poznanici, često imao probleme sa zakonom…

Čitaj još:   TRAGEDIJA U BEČU: Srbin PUCAO SEBI U GLAVU Pri pokušaju hapšenja...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *