IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: ISKAZ DJECE, KOJU JE DROGIRAO, “Striko, PERICA, nam dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob…” (foto)

Dvoje djece od rođenog brata osumnjičenog, koji negira djelo, rekli da su uzeli drogu, oporavljaju se i uskoro izlaze iz bolnice…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, petak, O6. 09 .2019… 07: 59… NOVI PAZAR: ISKAZ DJECE, KOJU JE DROGIRAO, “Striko, PERICA, nam dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob…” (foto) 

PERICI D. (32) iz Novog Pazara u četvrtak je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivična djela nedozvoljenog posjedovanja narkotika i davanja narkotika drugim licima.

“Striko Perica” tvrdi da djeci svog brata nije ništa dao i da su sami našli tablete ekstazija. Međutim, dječak (6) i djevojčica (3) su navodno ispričala policiji da im je – “striko dao po jednu tabletu (bombonu) da budu jaki kao Sunđer Bob”.

Novopazarac se sumnjiči da je u utorak uveče maloljetnoj djeci svog brata dao po tabletu ekstazija i tako im ozbiljno ugrozio zdravstveno stanje. Djeca su završila u novopazarskom zdravstvenom centru, gdje su podvrgnuta ispiranju želuca i potpunoj detoksikaciji. Prema poslednjim informacijama, djeca se osjećaju dobro i uskoro bi trebalo da napuste bolnicu.

Na saslušanju u novopazarskoj policiji, a potom i pred pravosudnim organima, Perica D. se branio tvrdnjom da djeci ništa nije dao. Ispričao je da su sami našli tablete ekstazija i da se on prema njima uvijek ljepo ponašao.

Kako nezvanično se saznaje, djeca su majci, a potom i policiji ispričala da im je Perica dao tablete da bi bili kao junak iz crtanih filmova. Više detalja o cjelom ovom slučaju znaće se kada kompletna istraga bude završena.

Čitaj još:   HAPŠENJA zbog krađa u SANDŽAKU I CRNOJ GORI

Komšije i rodbina ove porodice tvrde da se on često slikao sa djecom svog brata i da je te slike postavljao na svoje društvene mreže. Stalno je za njih govorio – “duše moje”.

“Vjeruju u mogućnost da je iza svega ovoga to što je eventualno bio pod uticajem narkotika i da uopšte nije bio svjestan mogućih posledica. Kod njega u sobi, navodno, pronađeno je još nekoliko tableta ekstazija i amfetamina, kao i špric sa još neutvrđenim sadržajem.

ZBOG krađe Perica D. je pravosnažno osuđen na dve godine zatvora. Upravo je ovih dana trebalo da pođe na izdržavanje kazne u KP dom u Nišu. On je zbog droge, kažu njegovi poznanici, često imao probleme sa zakonom…

Čitaj još:   ŽELJKO Komšić kod reisa Kavazovića: Što prije potpisati ugovor između BiH i Islamske zajednice... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši