Luna, u bolovima POBJEGLA iz “ZADRUGE 3”: Otkriveno i gdje je otišla i svi su u ČUDU … (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Luna Đogani sinoć je iznenada napustila Šimanovce, gdje je zajedno sa Željkom Mitrovićem otvorila “Zadrugu 3”, a sada je otkriveno i gdje je otišla…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, O7. 09 .2019… 12: 59…  Luna, u bolovima POBJEGLA iz “ZADRUGE 3”: Otkriveno i gdje je otišla i svi su u ČUDU … (video)

ONO ŠTO SU ZABILJEŽILI JA DA JE Luna Đogani sinoć je iznenada napustila Šimanovce, gdje je zajedno sa Željkom Mitrovićem otvorila “Zadrugu 3”, a sada je otkriveno i gdje je otišla.

Luna Đogani je čitave večeri trpjela jake bolove, budući da je prije samo šest dana operisala grudi, te je u jednom trenutku napustila Imaginarijum, ne dočekavši ulazak svog oca Gagija Đoganija u “Zadrugu 3”.

Čitaj još:   VUČIĆ SE VANREDNO OBRAĆA: Poziva poslanike SNS da prekinu da gladuju... (foto i video)

Pobjednica druge sezone “Zadruge” se zatim zajedno sa majkom Anabelom Atijas uputila u stan u kome žive Ana Korać i David Dragojević, što je mnoge iznenadilo…

Naime, Davidu je bio rođendan, Ana mu je priredila iznenađenje, a istom su prisustvovale i Luna i Anabela. Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu iznad...

Luna Đogani koja je nedavno ugradila silikone u grudi priznala je ekipi jedne novinske kuće u intervjuu da se osjeća veoma loše. Iako je u programu uživo izgledala kao da joj nije ništa, Luni je veoma loše.

Prije pet dana je operisana, dobro je da sam uopšte ovde i na nogama – rekla je Luna…

Inače, Luna Đogani dok hoda sve vrijeme traži da neko bude uz nju i da je drži za ruku. Sa Lunom Đogani večeras, međutim, nije došao dečko Marko Miljković.

Čitaj još:   BIH, PRVA ŽRTVA GRIPA: Djevojčica iz Zenice ugušila se zbog kašlja...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *