IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Filip Mijatov razvaljivao vrata, pokušao da pobjegne iz “Zadruge 3” poslije samo 2 dana! (foto i video)

SVAKAKO Kako je počelo i kqako sve izgleda, Mijatov očigledno neće moći dugo da izdrži u zatvorenom prostoru…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 08. 09 .2019… 22: 32…  Filip Mijatov razvaljivao vrata, pokušao da pobjegne iz “Zadruge 3” poslije samo 2 dana! (video)

Filip Mijatov totalno je “izgubio kompas” posle svađe sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, pa je u toku dana pokušao da pobjegne iz rijalitija.

Bivši dečko Ane Korać, kako ga svi znaju, najavio je pravi haos pred ulazak, ali ipak ne može da podnese pritisak koji mu stvaraju zadrugari.

On je lomio ogradu kako bi sebi obezbedio izlazak napolje, ali u tome nije uspeo, pa je brzo i odustao.

Nakon svađe sa zadrugarima, Filip Mijatov je pokušao da razvali ogradu kako bi pobegao iz Zadruge, samo dva dana nakon početka rijalitija.

Bio je u zadnjem dvorištu sam, pokušavao da razvali drvenu kapiju, ali nije mu pošlo za rukom.

Čitaj još:   BIO JE TOTALNI SLOM, KRAJ ŽIVOTA: Marija Kulić, TRAŽILA da Miljana ABORTIRA, ovakav EPILOG niko NIJE OČEKIVAO... (foto)

Filip je postao poznat zbog odnosa sa Anom Korać, a ta priča se i dalje prepričava po Zadruzi. Prethodne noći došao je u sukob sa većinom zadrugara, nakon čega se sklanjao od svih, te riješio da proba da pobjegne iz rijalitija.

Mnogima je ovo bilo iznenađenje, s obzirom da su prošla tek dva dana, a ovome je prethodila žestoka svađa sa Dalilom i Dejanom, koji su prijatelji i porodica sadašnjeg dečka Ane Korać, Davida Dragojevića.

Pošto nije uspeo da pobegne, smirio se, a da li će se zaustaviti na tome, ostaje da vidimo.

Pogledajte snimak:

izvor Telegraf.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši