IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA I UŽAS, NOVO SAMOUBISTVO U BIH: Ilhana Krak oduzela sebi život, DŽENAZA DANAS U BAREVU… (foto)

Novi slučaj samobistva u Bosni i Hercegovini, potresao je region. Mlada djevojke Ilhane Krak iz Jajca, oduzela je sebi život….

JAJCE: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 09. 09 .2019… 08: 32… STRAVA I UŽAS, NOVO SAMOUBISTVO U BIH: Ilhana Krak oduzela sebi život, DŽENAZA U BAREVU… (foto)

Stravično: Novi slučaj samoubistva, u porodičnoj kući se objesila djevojka Ilhana Krak…

Građani Jajca ostali su u šoku nakon vijesti da je juče u poslijepodnevnim satima u mjestu Brevo samoubistvo izvršila 24-godišnja Ilhana Krak.

U nedjelju u poslijepodnevnim satima zabilježili događaj samoubistva u kojem je vješanjem život oduzela 25-godišnja djevojka Ilhana Krak – rekao je Bare Pršlja, načelnik PU Jajce.

Komšije su je, kako svjedoče, također posljednji put vidjeli jučer u jutarnjim satima kako odlazi u prodavnicu, no ponašala se uobičajeno i ničim nije odavala da nešto nije u redu i da bi mogla počiniti tako strašan čin.

Motivi zbog čega se ova mlada djevojka ubila ostali su nejasni, jer svojim ponašanjem nije ukazivala da bi se mogla odlučiti na tragičan čin. Komšije i prijatelji su za Ilhanu imali samo riječi hvale. Kažu da je bila izrazito lijepa, pametna i radišna, ali i povučena djevojka. Ničim nije odavala da ima bilo kakvih problema.

Čitaj još:   BUDVA: Za šetnju kroz grad bez majice, kazna 500 eura, u kupaćem 600?

O navedenom događaju je upoznat kantonalni tužilac, a potrebne mjere na kompletiranju događaja poduzeli su policijski službenici OKP PU Jajce.

Djevojka se objesila u porodičnoj kući, a samo prije osam dana proslavila je rođendan.

Ova 25-godišnjakinja pronađena je mrtva u porodičnoj kući, a smrt je nastupila vješanjem. Građani Jajca su u šoku.

Nakon smrti Zeničanke Naide Čičak, koji je prije nekoliko dana potresao cijeli region ovo je drugo samoubistvo mlade djevojke u poslednjih 10 dana.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši