ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA ŽENA: UHAPSEN bivši vaterpolista Miljan Čolović…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Službenici Policijske stanice Nevesinje uhapsili su Beograđanina Miljana Čoloviću (37), osumnjičenog za polno uznemiravanje žena.

U Nevesinju je u posljednjih nekoliko dana po gradskim ulicama kružio manijak koji je neverbalnom komunikacijom pozivao žene u haustore i u automobil, pokazujući neprimjerenim pokretima. 

Nakon što su žene slučaj počele prijavljivati policiji, službenici Policijske stanice Nevesinje uhapsili su osumnjičenog muškaca te ustanovili da je riječ o Beograđaninu Miljanu Čoloviću (37).

U saopštenju Policijske uprave Trebinje je samo je navedeno da je lice inicijala M.Č. iz Beograd, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Polno uznemiravanje”, lišeno slobode.

Prijave protiv Čolovića su u Policijsku stanicu Nevesinje počele stizati tek u nedelju, kada je jedna Nevesinjka prijavila da ju je dan ranije, u haustoru jedne zgrade, polono uznemiravao nepoznati muškarac.

Čitaj još:   SPLIT, HAOS U SAOBRAĆAJU: Poplavljene kuće, nestala struja, vatrogascima pune ruke posla... (video)

“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je ista osoba tokom 06. i 07.09.2019. godine, na različite načine polno uznemiravala više ženskih osoba, nakon čega su došli do saznanja da se radi o licu inicijala M.Č. iz Beograda, koji je lišen slobode”, stoji u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv M.Č. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Čolović je inače bivši vaterpolista Crvene zvezde, koji je ranije hapšen i osuđivan zbog silovanja.

On je u februaru 2016. godine pred Višim sudom u Beogradu osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice u Belvilu 2014. godine.

Čitaj još:   BALKANSKA MAFIJA, UBIJA POD MASKAMA: Crnogorski recept STRAH I TREPET za istragu...

Istom presudom sud ga je zbog nedostatka dokaza oslobodio optužbi za pokušaj silovanja žene u Banjičkoj šumi mjesec dana kasnije.

izvor: slobodnabosna

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *