IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA ŽENA: UHAPSEN bivši vaterpolista Miljan Čolović…

Službenici Policijske stanice Nevesinje uhapsili su Beograđanina Miljana Čoloviću (37), osumnjičenog za polno uznemiravanje žena.

U Nevesinju je u posljednjih nekoliko dana po gradskim ulicama kružio manijak koji je neverbalnom komunikacijom pozivao žene u haustore i u automobil, pokazujući neprimjerenim pokretima. 

Nakon što su žene slučaj počele prijavljivati policiji, službenici Policijske stanice Nevesinje uhapsili su osumnjičenog muškaca te ustanovili da je riječ o Beograđaninu Miljanu Čoloviću (37).

U saopštenju Policijske uprave Trebinje je samo je navedeno da je lice inicijala M.Č. iz Beograd, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Polno uznemiravanje”, lišeno slobode.

Prijave protiv Čolovića su u Policijsku stanicu Nevesinje počele stizati tek u nedelju, kada je jedna Nevesinjka prijavila da ju je dan ranije, u haustoru jedne zgrade, polono uznemiravao nepoznati muškarac.

“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je ista osoba tokom 06. i 07.09.2019. godine, na različite načine polno uznemiravala više ženskih osoba, nakon čega su došli do saznanja da se radi o licu inicijala M.Č. iz Beograda, koji je lišen slobode”, stoji u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

Čitaj još:   SADA VIŠE NIJE NI SMIJEŠNO: Dr. Nestoroviću procvjetao biznis tokom pandemije, zaradio je OGROMNE PARE

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv M.Č. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Čolović je inače bivši vaterpolista Crvene zvezde, koji je ranije hapšen i osuđivan zbog silovanja.

On je u februaru 2016. godine pred Višim sudom u Beogradu osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice u Belvilu 2014. godine.

Istom presudom sud ga je zbog nedostatka dokaza oslobodio optužbi za pokušaj silovanja žene u Banjičkoj šumi mjesec dana kasnije.

izvor: slobodnabosna

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši