IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRILER U BUDVI: Nestao, “Petar šestogodišnji dječak”

Petar je poslijednji put viđen na igralištu u blizini restorana, na sebi je imalo plavo bijelu mornarsku majicu, visok je 140 cm.

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19. 09 .2019… 16: 42… TRILER U BUDVI: Nestao, “Petar šestogodišnji dječak”…

U Budvi kod Zelenog gaja, danas u prijepodnevnim časovima, nestao je šestogodišnji dječak Petar Duletić, javlja RTV Budva.

Otac dječaka je prestavnicima medija kazao da je Petar dijete koje ne govori, da voli vodu i da ide ka vodi. On je apelovao na sve koji ga vide da pokušaju da ga zaustave jer dječak često bježi od drugih

Petar je poslijednji put viđen na igralištu u blizini restorana, na sebi je imalo plavo bijelu mornarsku majicu, visok je 140 cm.

On je, kako je kazao njegov otac, dijete koje ne govori i koje voli vodu…

Čitaj još:   Prvi maj, Krivokapić, Vulin, vakcine i Aljbin Kurti... (foto)

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Dragan Božović kazao je da je u potragu za dječakom uključena kompletna jedinica, brojni građani, prijatelji porodice Duletić. 

On je kazao da je pozvao ronioce da se izvrši pretraga podmorja na ušću rijeke Grđevica u more, a da je prethodno pomorska policija skuterima pretražila akvatorijum.

U potrazi učestvuje veliki broj građana Budve, vatrogasna služba kao i policija.

Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto o dječaku da odmah obavijeste policiju na 122, ili Petrovog oca, Srđana Duletića, na telefon 067 332 925...

izvor Cdm.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši