IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR KOD DOBOJA: Đorđo, čakijom izbo ženu u stomak, jer ga je napustila i otišla… (foto)

Žena se na to odlučila jer je duže vrijeme bila izložena nasilju od strane supruga koji je tukao, što je prijavljivala i policiji…

DOBOJ: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 16: 59… HOROR KOD DOBOJA: Đorđo, izbo ženu nožem u stomak, jer ga je napustila i otišla…

Đorđo N. (55) iz sela Boljanić kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije 51- godišnju suprugu, koju je nožem ubo u stomak i posekao po ruci.

U PU Doboj navode da se krvavi napad odigrao u blizini štale na imanju njihovog sina. Motiv napada je višemjesečni sukob među supružnicima, koji je kulminirao nakon što je 51- godišnjakinja nedavno napustila supruga i preselila se kod sina…

Po nezvaničnim informacijama, žena se na to odlučila jer je duže vrijeme bila izložena nasilju od strane supruga koji ju je tukao, što je prijavljivala i policiji.

Đorđo N. navodno nije mogao da se pomiri s takvom njenom odlukom.

U vrijeme kada je ona na imanju ostala sama, došao je do sinovve kuće i ženu zatekao pored štale. Došlo je do žestoke svađe tokom koje je Đorđo potegao nož i teško ranio suprugu.

“Za prijavljenog Đ. N. postoji sumnja da je ispred štale, hladnim oružjem svojoj supruzi nanio ubodnu ranu stomaka i posekotinu na ruci”, rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Čitaj još:   HAOS u New Yorku: Grad paraliziran, linije podzemne željeznice van funkcije, VANREDNO STANJE... (foto i video)

Napad su vidjele komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesrećnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Doboju, a cijeli slučaj je prijavljen policiji.

“Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac i policijski službenici PS Doboj 2. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva”, rekla je Kerkezova.

Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja ranjena 51-godišnjakinja je prebačena u Opštu bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju, gdje je zadržana na daljem lječenju. Zasad nema podataka o težini njenih povreda…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši