IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

INCIDENT STOLJEĆA NA SRPSKOJ TV: Emisija se završila na strašan način, voditelj napravio propust koji niko nije vidio… (foto)

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i visoki funkcioner SNS-a gostovao je na televiziji N1 gdje je ušao u oštru polemiku sa direktorom ove televizije Jugoslavom Ćosićem…

BEOGRAD: Crna Hronika, Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 12: 52… INCIDENT STOLJEĆA NA SRPSKOJ TV: Emisija se završila na strašan način, voditelj napravio propust koji niko nije vidio… (foto)

Đukanović je pitao Ćosića da objasni građanima Srbije zašto ova kompanija već četiri godine unazad posluje sa gubitkom

Emisija koja je potom okačena na zvanični Jutjub kanal pomenute televizije isječena je, a dio koji se odnosi na poslovanje televizije čiji je Ćosić direktor programa – potpuno je izbačen!

– Zašto vam firma četiri godine unazad ima tolike gubitke? U EU bi vas pitali zašto imate tolike gubitke. Vlasnik ste druge firme, koja sa jednim zaposlenim ostvaruje plus, svaka čast – rekao je Đukanović...

– Ne razumijem, kakvo je to pitanje, pa šta?! – upitao je zbunjeni Ćosić.

Sedam i po miliona eura imate gubitka za četiri godine. Kako isplaćujete plate za 140 radnika? Ili izbegjavate da plaćate doprinos za porez na dobit. To bi građani voljeli da znaju – kazao je Đukanović i dodao:

Čitaj još:   SKANDAL: GOLA NA VRHU DŽAMIJE U ZAGREBU...

Koliko ste REM-u platili naknadu? Kako smijete da imate politički program ako ste strana televizija? – upitao je narodni poslanik, a zatim izvadio pasoš iz džepa i rekao:

– Nismo u Luksemburgu, u Beogradu smo. Vi proizvodite program u Srbiji.

Ćosić je pokušavao da se opravda, ali mu to nije pošlo za rukom.

Gospodine Ćosiću, bolje da ovdje završimo, nemojte da se ukopavate dalje – zaključio je Đukanović.

Naš portal objavio je sinoć vest u kojem je od riječi do riječi prekucan razgovor Đukanovića i Ćosića, a nekoliko minuta nakon toga emisija je okačena na Jutjub kanal, ali sa izbačenim spornim dijelom.

Đukanović za portal Alo.rs kaže da želi da vjeruje da je u pitanju greška uredništva, ali nažalost to teško da je moguće.

Isječeno je cijelih poslednjih pet minuta koji se tiču poslovanja njegove firme. To je stvarno van svake pameti. Tih pet minuta isječeno je kao sjekirom, nije čak puštena ni Ćosićeva odjava. Takva vrsta cenzura nije viđena u istoriji. Na stranu to što sam sinoć saznao da je emisija emitivana u Sloveniji, a ne u Beogradu – rekao je Đukanović za Alo.rs i rekao da je sreća samo što je dosta ljudi gledalo emisiju i uspelo da dođe do snimka u cjelini.

Čitaj još:   ŠOK: Džudo reprezentativac Srbije na čelu narko bande

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši