VUČKO, U PRENOSU UŽIVO: Krenuo incidentom, rukom ispod stola načinio gest, koji krši sve protokole svijeta… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Konferencija održana u Palati Srbija…

BEOGRAD: Srbija, Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 12: 59… VUČKO, U PRENOSU UŽIVO: Krenuo incidentom, rukom ispod stola načinio gest, koji krši sve protokole svijeta… (foto)

Na početku održane konferencije za medije Aleksandra Vučića i predsjednika Češke Miloša Zemana, domaćin je svom kolegi pomogao da privuče stolicu i smijesti se pored njega…

Mada se to nije vidjelo u prenosu uživo, ovaj human gest su uhvatli fotografi koji su prisustvovali konferenciji. Ipak, vidjelo se kako Vučić poseže rukom ka stolici.

Kako je u šaljivom maniru tokom konerencije otkrio Vučić, Zemana bole noge. Iz istog razloga mu je svečani doček priređen u holu Palate Srbija umjesto, kao što je uobičajeno, na platou ispred zgrade.

Čitaj još:   SARAJEVO: U suncem okupanom gradu na Miljacki, startao polumaraton nikad masovniji... (foto)

Česki predsjednik Miloš Zaman teško hoda, pa je na taj način izbjegnuto da se penje stepenicama…

Srbija će nastaviti sa politikom vojne neutralnosti, poručio je predsjednik Aleksandar Vučić i istakao da je takva odluka srpkog parlamenta, ali i naroda.

“Smatram da je to najbolja odluka Srbije, jer time brinemo o sebi, čuvanju svog neba i zaštiti zemlje”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje českog novinara u vezi sa NATO, na konferenciji sa predsjednikom Češke Milošem Zemanom.

Vučić je naveo da Srbija ima dobre odnose i saradnju sa NATO-om, kao i da će se uvek truditi da gradi takve odnose da nam se ne bi ponovila 1999. godina. Rane srpskog naroda iz 1999. godine nisu zacijelile, podvukao je Vučić…

Čitaj još:   ANKARA Zatvorena birališta na lokalnim izborima u Turskoj...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši