IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO, U PRENOSU UŽIVO: Krenuo incidentom, rukom ispod stola načinio gest, koji krši sve protokole svijeta… (foto)

Konferencija održana u Palati Srbija…

BEOGRAD: Srbija, Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 12: 59… VUČKO, U PRENOSU UŽIVO: Krenuo incidentom, rukom ispod stola načinio gest, koji krši sve protokole svijeta… (foto)

Na početku održane konferencije za medije Aleksandra Vučića i predsjednika Češke Miloša Zemana, domaćin je svom kolegi pomogao da privuče stolicu i smijesti se pored njega…

Mada se to nije vidjelo u prenosu uživo, ovaj human gest su uhvatli fotografi koji su prisustvovali konferenciji. Ipak, vidjelo se kako Vučić poseže rukom ka stolici.

Kako je u šaljivom maniru tokom konerencije otkrio Vučić, Zemana bole noge. Iz istog razloga mu je svečani doček priređen u holu Palate Srbija umjesto, kao što je uobičajeno, na platou ispred zgrade.

Česki predsjednik Miloš Zaman teško hoda, pa je na taj način izbjegnuto da se penje stepenicama…

Čitaj još:   Korona jača od Džejmsa Bonda: Usred karantina ukrali 5 pištolja od agenta 007... (foto)

Srbija će nastaviti sa politikom vojne neutralnosti, poručio je predsjednik Aleksandar Vučić i istakao da je takva odluka srpkog parlamenta, ali i naroda.

“Smatram da je to najbolja odluka Srbije, jer time brinemo o sebi, čuvanju svog neba i zaštiti zemlje”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje českog novinara u vezi sa NATO, na konferenciji sa predsjednikom Češke Milošem Zemanom.

Vučić je naveo da Srbija ima dobre odnose i saradnju sa NATO-om, kao i da će se uvek truditi da gradi takve odnose da nam se ne bi ponovila 1999. godina. Rane srpskog naroda iz 1999. godine nisu zacijelile, podvukao je Vučić…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši