JOŠ NE PLANIRA DA SE POVUČE: Mira Banjac, uskoro će zakoračiti u desetu deceniju, priznaje da i dalje raditi punom parom! (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mira Banjac je veliki profesionalac. Osoba je koju podjednako vole i publika i kolege, ali i predstavnici medija…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12. 09 .2019… 12: 52… JOŠ NE PLANIRA DA SE POVUČE: Mira Banjac, uskoro će zakoračiti u desetu deceniju, priznaje da i dalje raditi punom parom! (foto)

Legenda jugoslovenskog glumišta Mira Banjac radi punom parom i uvijek voli da istakne da je rad održava…  

Nedavno je završila snimanje serija “Preživeti Beograd” Đorđa Stanimirovića i drugu sezonu serije “Psi laju, vijetar nosi“ Jelene Bajić Jočić. 

Ja sam sve to radila sa velikom ljubavlju, jer u stvari volim da se družim sa glumcima. To nisu moje velike ambicije, ali meni je bilo lijepo na snimanjima i to me održava – rekla je Mira.

Čitaj još:   Vic dana policajci na samitu..

Iako je već godinama u penziji, nije klasični penzioner. Kako sama često istakne, želi da bude korisna i da bude što duže u ovom poslu, okružena dragim ljudima.  

Ne želim da ostanem biljka koja čeka da svene. Naravno, to me čeka, i kada to bude, biću spremna. Zasad još osjećam snagu i volju i potrebno mi je da radim – naglašava glumica, koja će se povući kada osjeti da više ne može da glumi…

Skoro svakodnevno imamo priliku da gledamo vrsnu umjetnicu u reprizama serija i filmova. Otkriva nam da i ona voli da pogleda ostvarenja koje je nekada radila. 

Ponekad pogledam i zaključujem, uvijek sa tugom, da mnogih mojih kolega više nema. Uvijek se prisjetim nekih filmova i serija koje sam mislila da nikad više neću vidjeti – ističe Mira.  

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine

Glumici ovih dana predstoji rad na novom projektu Pjera Žalice u Sarajevu. 

Njegovog oca sam poznavala, bio je jako dobar čovjek. Dugo nisam bila u Sarajevu, još prije rata. Nekada sam tamo sedam godina bila predjsednik Savjeta na Festivalu malih i eksperimentalnih scena (MESS). Baš se radujem odlasku u Sarajevo, u kome sam nekada dosta radila i snimala filmove. Dosta mojih prijatelja je u Sarajevu i jedva čekam da se vidimo – kaže vrsna umjetnica kakva je Mira BANJAC…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *