Dnevni horoskop za 16. septembar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovnu pomirenje, Bik ne dopušta prevaru, Blizanci u kombinaciji sa Djevicom, Rak gine za ideale, Lav dosljedan, Vaga traži svoje, Škorpija nervozna, Strijelac u autu, Jarac požrtvovan, Vodolija bez dlake na jeziku, Ribe privlače. Ovo je dnevni horoskop za 16. septembar 2019. godine.

OVAN

Moguće je da ozbiljno razmišljate o tome da mijenjate posao. Očekuje vas period u kojem će biti novih ponuda. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu sa kojom ćete kasnije u budućnosti uspjeti da stabilnu vezu. Pad imuniteta.

BIK

Došao je trenutak u kom biste mogli da budete opterećeni poslovnim obavezama u velikoj mjeri. Dobar vam je dan za ljubav. Osvojićete osobu sa kojom flertujete već neko vrijeme. Osjetljiv grudni koš i pluća.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je period u kojem ćete doći do većeg uspjeha. Bračni partner pokazuje da ne može da vam pređe preko nekih stvari. Moguće je da se poteže tema razvoda. Odlično zdravlje.

RAK

Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme na poslovnom planu ali ćete na kraju uspjeti da ih riješite. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju već poznajete iz davne prošlosti. Mogući su problemi sa srcem.

Čitaj još:   VIC DANA Hrabar, hrabriji, najhrabriji...

LAV

Finansijska situacija bi mogla da vam se poboljša u narednom periodu. Možete da očekujete dobru fazu pred sobom. Dolazi do zahlađenja odnosa sa osobom do koje vam je stalo i zbog toga ste nezadovoljni. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Pred vama je prilično dobar dan u kojem ćete uspjeti da ostvarite svoje planove na ovom polju. Očekuje vas dobar period za brak. Ako ste slobodni, imaćete uskoro šansu za početak ozbiljne i stabilne veze. Potreban vam je san!

VAGA

Iako se na poslovnom planu imate neke kočnice, uz dovoljno upornosti ćete uspjeti da ih riješite. Slobodni pripadnici vašeg znaka dolaze do susreta sa osobom koja će biti spremna započetak emotivne veze. Prija vam vježbanje.

ŠKORPIJA

Ako se bavite privatnim poslom, možete da se nadate dobrim okolnostima i poboljšanju zarade. Partner pokazuje da nije zadovoljan sa vama, mogući su dugi i teški razgovori na temu vašeg odnosa. Problemi sa urinarnim traktom.

STRIJELAC

Putovanje koje planirate će vam se isplatiti. Možete da se nadate ostvarenju dobre saradnje sa inostranstvom. Imate mogućnost za novo poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   HIT! RESTORAN ''RAZVOD BRAKA'' MAMAC ZA GOSTE: Mnogi se plaše da uđu u njega...

JARAC

Pred vama je povoljan dan za ostvarenje vaših ciljeva. Posvetite se poslu i obavezama. Zadovoljni ste odnosom koji ste uspostavili sa voljenom osobom. Među vama vladaju ljubav i harmonija. Imate mnogo pozitivne energije.

VODOLIJA

Možete da očekujete saradnju sa osobom iz drugog grada ili neki manji uspjeh na poslovnom putu. Priželjkujete da vam se desi nova ljubav kako biste mogli da potisnete staru. Moguća je prolazna glavobolja.

RIBE

Današnji dan nije dobro postavljen za vaš posao, moguće je da ćete imati probleme i kočnice. Postoji fatalna privlačnost između vas i osobe do koje vam je stalo. Uskoro će doći do jedne strastvene veze. Moguća je nesanica.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši