IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SERGEJ Trifunović: Ukoliko ne bude obavezujućeg sporazuma, bojkot proglašavamo 19.9. 2019…

SERGEJ Trifunović je naveo to što nije bilo razgovora unutar opozicije šta će se raditi nakon proglašenja bojkota…

BEOGRAD: Sbrija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 15. 09 .2019…  22: 15…  SERGEJ Trifunović: Ukoliko ne bude obavezujućeg sporazuma, bojkot proglašavamo 19.9. 2019…

Predsjednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je u Utisku nedelje da će taj pokret proglasiti bojkot izbora 19. septembra ukoliko ne dođe do potpisivanja obavezujućeg sporazuma o izbornim uslovima sa aktuelnom vlašću.

“Nisam čovek koji odustaje prije borbe. U jednom trenutku bojkot može postati cilj, a ne sredstvo – proglasićemo ga kada iscrpimo sva sredstva”, kazao je Trifunović u Utisku nedelje na televiziji Nova S.

Kao problem sa bojkotom Segrej Trifunović je naveo to što nije bilo razgovora unutar opozicije šta će se raditi nakon proglašenja bojkota.

Čitaj još:   SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ DUBROVNIKA: Optužio Vučića za ubistvo Ivanovića, najavio kandidaturu za predsjednika SRBIJE... (foto)

Govoreći o dijalogu na okruglom stolu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, Trifunović je kazao da o pitanju kao što je Regulatorno tijelo za elektronske medije (REM) nije trebalo govoriti sa predstavnicima Srpske napredne stranke već sa nadležnim ministrom za informisanje.

On je istakao da će pokušati da “dozove” nadležne da rade svoj posao…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši