TEŠKO UBISTVO: STARI LJUBAVNIK (73) UBIO LJUBAVNICU(42)…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju ljubavnıcu- partnerku i šta je prethodio svirepom ubistvu, u ovom trenutku zna samo on, s obzirom da nije bilo svjedoka.

Policija iz Koceljeve je Živanovića uhapsila i njemu je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje, a tijelo nesrećne žene poslato je na obdukciju.

Sanju Janković (42) iz Valjeva jutros je u svojoj kući u Svieleuvi kod Koceljeve hicem iz lovačke puške, prema navodima, ubio Petar Živanović (73).

Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju partnerku i šta je prethodio svirepom ubistvu, u ovom trenutku zna samo on, s obzirom da nije bilo svjedoka.

Nakon što je ispalio dva hica u grudi nesrećne žene, pozvao je jednog komšiju kojem u dvorištu i rekao mu: Ubio sam Sanju.

Čitaj još:   HOROR: Turske studentice pronađene mrtve u stanu u ukrajinskom gradu Harkivu

Njeno beživotno tijelo, obliveno krvlju, policija je zatekla u spavaćoj sobi.

– Petar je živeo sam posle smrti supruge i od kada su ćerke otišle. Ima bar deset godina kako Sanja povremeno dolazi kod njega. Nisu bili vjenčani, a u selu se često pričalo o toj vezi s obzirom na veliku razliku u godinama – govore mještani Svileuve.

Starac nije krio svoju vezu sa dosta mlađom ženom. U selu se znalo da se godinama viđaju, a komšije se nisu pretjerano bavile time da li su bili ljubavnici ili su u nevjenčanoj zajednici bili iz drugih razloga. Kažu da Sanja iz prethodnog braka ima jednu ćerku.

izvor: srbijadanas.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši