IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKO UBISTVO: STARI LJUBAVNIK (73) UBIO LJUBAVNICU(42)…

Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju ljubavnıcu- partnerku i šta je prethodio svirepom ubistvu, u ovom trenutku zna samo on, s obzirom da nije bilo svjedoka.

Policija iz Koceljeve je Živanovića uhapsila i njemu je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje, a tijelo nesrećne žene poslato je na obdukciju.

Sanju Janković (42) iz Valjeva jutros je u svojoj kući u Svieleuvi kod Koceljeve hicem iz lovačke puške, prema navodima, ubio Petar Živanović (73).

Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju partnerku i šta je prethodio svirepom ubistvu, u ovom trenutku zna samo on, s obzirom da nije bilo svjedoka.

Nakon što je ispalio dva hica u grudi nesrećne žene, pozvao je jednog komšiju kojem u dvorištu i rekao mu: Ubio sam Sanju.

Njeno beživotno tijelo, obliveno krvlju, policija je zatekla u spavaćoj sobi.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: POZNATI AKTIVISTA Irfan Ugljanin uhapšen, iznio niz uvreda na račun VUČIĆA, policija kod njega pronašla... (foto, video)

– Petar je živeo sam posle smrti supruge i od kada su ćerke otišle. Ima bar deset godina kako Sanja povremeno dolazi kod njega. Nisu bili vjenčani, a u selu se često pričalo o toj vezi s obzirom na veliku razliku u godinama – govore mještani Svileuve.

Starac nije krio svoju vezu sa dosta mlađom ženom. U selu se znalo da se godinama viđaju, a komšije se nisu pretjerano bavile time da li su bili ljubavnici ili su u nevjenčanoj zajednici bili iz drugih razloga. Kažu da Sanja iz prethodnog braka ima jednu ćerku.

izvor: srbijadanas.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši