ISTANBUL: Kapiten Bešiktaša želi igrati za Kosovo, mijenja državljanstvo i nije jedini…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dobre partije reprezentacije Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo velki broj igrače bi da se odluče o promeni nacionalnog tima kako bi igrali za evropsko otrkrovljene dobrih igara…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 16. 09 .2019…  07: 15…  ISTANBUL: Kapiten Bešiktaša želi igrati za Kosovo, mijenja državljanstvo i nije jedini…

Odlične partije u kontinuitetu reprezentacije Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ”natjerale” su na razmisljaanja o promjeni državljanstva određenih igrače u Turskoj da se odluče o promjeni nacionalnog tima kako bi pristupili selekciji koja je u naletu rezultatskog naboja…

Jedan od igrača koji je najavio promjeni državljastva i veliko otkrovljenje je i kapiten Bešiktaša Necip Uysal koji vuče korjene sa Kosova i koji je krenuo u promenu sportskog državljanstva.

Kapetan i saigrač Nacip Uysal je možda i najveže zvijezde u “crno- bijelom” dresu je Adem Ljajić u ovom velikanu iz Istanbula ima na svom kontu jedan meč u dresu reprezentacije Turske i trenutno čeka odluku FIFA da li može da im pristupi.

Čitaj još:   Urušio se hotel u Kosovskoj Mitrovici: Sumnja se da je jedna osoba zarobljena u ruševinama... (foto, video)

Pored Uysala, očekuje se da nacionalnom timu Kosova uskoro pristupe Elvis Reksbečaj iz Volfsburga i Kemal Ademi iz Bazela.

Trenutno pozicija na tablici reprezentacije Kosovo se nalazi na trećoj poziciji i na tom mjestu grupe A sa bodom manje od Češke koja je druga i četiri u odnosu na prvoplasiranu Englesku.

Regionalni portal iBalkan.net koji prati regionalne nastupe svih nacionalnih timova i država u ovom momentu tim, u rukama ima skoro pa osiguran plej-of Lige nacija.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši