BATALILA PJEVANJE I POBJEGLA U DUBAI- ALMA POSTALA 23. ŽENA ŠEIKA

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pjevačica Alma Tucaković koju svi poznaju po hitu “Bezobrazno” se 2014, udala za šeika i od tada joj se gubi svaki trag. Ipak, na početku ovog braka, ona je ispričala kako izgleda njen brak.

– Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pjevam jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je Alma za magazin “Express”.

Ova pjevačica je ispričala je i kako to izgleda biti 23. žena po redu.

– Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gdje je koja od nas (smijeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubjeđivati. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni BiH, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – rekla je Alma tada koja je poznata po hitu “Bezobrazno“.

Čitaj još:   Vojsci Srbije zabranjen ulaz u Hrvatsku: Starješine, kadeti i pitomci, prvo pretreseni, spremni da skinu uniforme, pa vraćeni nazad... (foto)

(Avaz)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši