POTRESNO: Ispovjest “DEDE Nemeta”, MARTINA su ubila tri rođena brata i njihov brat od strica i ranije su ga tukli “… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Martin Barna je, kako se sumnja, preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića i ranije je bio žrtva vršnjačkog nasilja, i to istih mladića koji su privedeni zbog sumnje da su počinili ovaj stravičan zločin…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja 22. 09 .2019…  20: 52… POTRESNO: Ispovjest “DEDE Nemeta”, MARTINA su ubila tri rođena brata i njihov brat od strica i ranije su ga tukli “…

Martin Barna (17) iz Novog Kneževca koji je, kako se sumnja, preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića i ranije je bio žrtva vršnjačkog nasilja, i to istih mladića koji su privedeni zbog sumnje da su počinili ovaj stravičan zločin. Deda ubijenog mladića za “RTS” kaže da su osumnjičeni i pre mesec dana brutalno pretukli njegovog unuka…

Martinovo tjelo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda. Međutim, nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastupila nasilno, te da je mladiću od udarca u stomak pukla jetra.

Zbog sumnje da su Martinu zadali smrtonosne udarce, ubrzo su uhapšeni M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloljetnika, koji su, prema navodima medija, u krvnom srodstvu. Naime, privedena su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Četiri izborne liste za lokalne izbore, u petak u ponoć ističe rok za... (foto)

Sumnja se da su privedeni mladići nakon kraće rasprave šutirali Martina rukama i nogama, usled čega je zadobio smrtonosne povrede.

Nemet Nandor, deda ubijenog mladića, kaže da je njegov unuk i ranije bio žrtva privedenih mladića.

“Prije nego što se to desilo, prethodno veče, isto su ga tukli i maltretirali, a i prije mjesec dana. Onda su ga pretukli totalno da je stigao u bolnicu, onda su ga i šili u bolnici“, rekao je deda nastradalog mladića za “RTS”.

On kaže da su policiju obavestili kada su mu razbili glavu, odnosno kada su mu rascepali uvo.

foto: Printscreen/Facebook

“Došla je policija i napisala zapisnik da moj unuk nije kriv uopšte, nego su oni krivi, i ništa drugo”, kaže deda .

Ovaj monstruozan čin šokirao je čitavu Srbiju i izazvao je buru komentara korisnika društvenih mreža koji izražavaju najdublje saučešće Martinovoj porodici, ali i najoštrije osuđuju zločin.

Čitaj još:   ULOVIO MEGA TUNU, OD SUHOG ZLATA: Na vagi 317 kg, vrijedi 4.700 eura..

Igor Jurić je objavio fotografiju mladića na svom profilu na Fejsbuku, uz poruku da “o ovome ne sme da se ćuti”, kao i da je u novembru Martin trebalo da slavi punoletstvo. Veliki broj građana se u komentarima oprostio od stradalog mladića porukom: “Počivaj u miru, anđeli neka te čuvaju”, dok njegovi prijatelji komentarišu da im je “bio kao brat”.

“Pretužno…”, “Strašno!”, “O Bože, zar je moguće?”, “Otkuda toliko agresije kod mladih ljudi?”, samo su neki od komentara i pitanja bez odgovora.

Mogli su se pročitati i komentari u kojima ljudi tvrde da su počinioci ovog ubistva već slovili za “loše momke“, te da u Novom Kneževcu maltretiraju svoje vršnjake, ali i starije sugrađane.

Pojedini korisnici su u komentarima i potvrdili riječi dede stradalog mladića, tačnije to da je Martin od istih tih delikvenata prije oko mjesec dana zadobio povrede zbog kojih je morao da se obrati ljekaru.

Četvorici osumnjičenih za ubistvo nakon saslušanja u Tužilaštvu određen je pritvor do 30 dana...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *