IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUTRA SE VRAĆA KIŠA, DO KADA ĆE PADATI: Idu pravi jesenji dani… (foto)

U Sarajevu će sutra biti pretežno oblačno, poslije podne i uveče sa kišom. Najniža temperatura biće oko 15 C , a najviša oko 24 stepena…

ISTANBUL: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja 22. 09 .2019…  21: 52… SUTRA SE VRAĆA KIŠA, DO KADA ĆE PADATI: Idu pravi jesenji dani…

U regionu BALKANA će sutra biti pretežno oblačno, ujutro i prije podne na sjeveru, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mjestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je FHMZ.

Puhaće slab i umjeren, južni i jugozapadni vjetar. Najniža temperatura biće od 5 do 15, a najviša od 20 do 26 stepeni C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. septembra, u utorak (24.09.) biće pretežno oblačno i osjetno hladnije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

U ponedjelju slijedi slabo do umjereno jugo, s njim i naoblačenje, do večeri već ponegdje i kiša, a u još vjetroviti i oblačniji ponedjeljak i izraženiji pljuskovi i grmljavina, najprije na sjevernom dijelu, zatim i drugdje. 

Čitaj još:   MILO Đukanović: Crna Gora osuđuje akte o priznanju Donjecka i Luganjska kao nezavisnih entiteta... (foto)

U nastavku nove nedelje vjerojatno će biti promjenljivo i relativno toplo, ali manje vjetrovito nego u ponedjeljak.

U srijedu (25.09.) promjenljivo i malo toplije, u većem dijelu uz prestanak padavina, a kratkotrajna kiša očekuje se još ponegdje na istoku i u planinskim predjelima.

U četvrtak (26.09.) novo prolazno naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, toplo i uglavnom suho.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši