IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ, “SUTRA DAJEM OSTAVKU”: Progovorio o planu za Kosovo, pa šokirao građane… (foto)

Vučić rekao da samo lažu sebe i javnost…

BEOGRAD: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja 22. 09 .2019…  13: 59…  VUČIĆ, “SUTRA DAJEM OSTAVKU”: Progovorio o planu za Kosovo, pa šokirao građane…

DANAS JE Vučić rekao da predlog Vojislava Koštunice o Kosovu nije realan… Dodao je da takvim predlozima samo lažemo sebe i javnost…

POTOM JE Vučić kazao da bi sutra podnio ostavku kada bi neko uspio da sprovede plan Vojislava Koštunice…

Aleksandar Vučić rekao je da poštuje sve nekadašnje predsjednike Srbije, ali da predlog Vojislava Koštunice o rešenju pitanja Kosova i Metohije nije realan.

Ko će to da prihvati da iznajmimo zemlju na 100 godina? Ko će to da prihvati od Albanaca? Hajde da prekinemo sebe da lažemo i pričamo bajke o sebi. Hajde pokažite kako ćete da ubjedite Albance da to prihvate to – kazao je Vučić.

On je kazao da takvim predlozima samo lažemo sebe i javnost…

Čitaj još:   BEOGRAD: Veliki protesti, 35.000 ljudi, poznati glumac se obratio Vučiću, 'Sve više smo bijesni, prestani lagati'(video)

U Hongokongu žive Kinezi a na Kosvu 93 odsto stanovništva čine Albanci a ne Srbi. Pokažite mi kako ćete ubijediti Albance da to prihvate. Kažite ljudima šta je istina pa da u tim okvirima pokušamo nešto da uradimo. Ja nisam u stanju da napravim Hongkong zato što znam da su to gluposti. Nama je potreban realan, državotvorni pristup rešavanju tih problema a ne lupetanja svih vrsta. Kako ćete da se pomirite kad Albanci to neće? Lažete sebe, obmanjujete javnost. Samo sebi štetimo sve vreme. Zato što nežne srpske uši neće da čuju istinu. Rak lečite čajem od kamilice. Evo dovedite ljude koji će da vam naprave Hongkong, ja nisam u stanju – dodao je on.

Vučić je kazao da bi sutra podneo ostavku kada bi neko uspio da sprovede plan Vojislava Koštunice...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ČOVIĆ I VUČIĆ U BEOGRADU: Razgovor pomalo o svemu a najviše ni o čemu!!!

Na sastanku se razgovaralo o daljnjem unaprjeđenju odnosa BiH i Read more

BEOGRAD Vučić: Radetin tvit neljudski i necivilizovan…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je komentar Read more

Komentariši