DADO Polumenta, se razveo od prelijepe učiteljica Selme Mekić, napravio skandala koji je tresao REGION… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim adetima i običajima…

NOVI PAZAR: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedelja 23. 09 .2019…  09: 52… DADO Polumenta, se razveo od prelijepe učiteljica Selme Mekić, napravio skandala koji je tresao REGION…

Dado Polumenta i prelijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim adetima i običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom vjerom. Skandal je nastao kada je Selma videla suprugove fotografije iz noćnog provoda.

“Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama”, rekao je svojevremeno za medije izvor blizak ovom paru.

Čitaj još:   SAD SE SJETIO ZILHE? Edo se slomio pa u krevetu ZAPLAKAO! (VIDEO)

Kako je sa Selmom imao “šerijatsko” zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

“Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali”, rekao je Dado dok je bio sa Selmom.

Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se lijepim pisanjem i arapskom kaligrafijom… 

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *