IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MI IMAMO REŠENJE ZA VAŠE PODOČNJAKE: Sve što treba da uradite je da otvorite frižider… (foto)

OVO Čisti tamna područja oko očiju i posvetljava tamne podočnjake

ISTANBUL: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak 27.09…  MI IMAMO REŠENJE ZA VAŠE PODOČNJAKE: Sve što treba da uradite je da otvorite frižider…

Problem podočnjaka zaista može da bude veliko opterećenje svakoj dami koja želi lijepo da izgleda. Prikrivanje podočnjaka korektorom samo je kratkotrajno rešenje, a vi ste i dalje u potrazi za onim koji nudi trajno i najbolje rešenje…

Operite i ogulite krompir i isjecite ga na komadiće. Komadići krompira sjeckanog na kockice treba da se usitne dodatno u gustu pastu, pire. U ovaj napravljen pire dodajte sirovi med (jednu kašičicu za jedan krompir). Dobro pomješajte kako biste dobili glatku masku.

Masku ravnomjerno nanesite na područje ispod očiju i ostavite da se suši 30 minuta. Nakon 30 minuta operite pastu i osušite dobro lice. Ovaj tretman za podočnjake treba da koristite najmanje dva puta nedeljno.

Čitaj još:   Na auto- putu Bar– Boljare: Za dva dana prokuhalo 40 automobila, neophodna redovna kontrola... (foto, video)

Sredstva za izbeljivanje krompira smanjuju pojavu tamnih krugova, dok med u ovoj maski od krompira za podočnjake neguje kožu na osetljivom području ispod očiju. To upravo daje efekat očima da izgledaju sviježije i zdravije.

Ukoliko imate problem sa sitnim borama oko očiju, slobodno nakon ove maske možete da koristite vašu omiljenu kremu za bore.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši