IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Sunčano, suho i toplo u dva dana vikenda…

ZA Dane vikenda prognozira se stabilno vrijeme s ugodnim temperaturama…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, subota 28.09… 08: 15…  SARAJEVO: Sunčano, suho i toplo u dva dana vikenda…

PO NAMA DOSTUPNIM PROGNOTAMA Danas će u Bosni preovadavati sunčano vrijeme uz prolaznu naoblaku. Lokalno u Bosni po kotlinama prije podne će biti magle. U Hercegovini sučnačno, uz malo naoblake. 

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27°C.

subota, 28.09.2019.
Nakon svježijeg jutra, tokom kojeg je poželjno posvetiti pažnju odijevanju, danju će otopliti i većina populacije bi trebala biti boljeg raspoloženja. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata će se umanjiti. U dijelu centralne i sjeveroistočne Bosne nešto duže zadržavanje naoblake prije podne, kod osjetljivih osoba može uzrokovati slabije poteškoće, što će se postepeno umanjiti sa odmicanjem dana.  

Čitaj još:   RADNIK Nasuf NASKO Bajrović iz Sandžaka: Otišao da zaradi za život i poginuo na građevini u Njemačkoj... (foto)

U nedjelju, 29. septembra, preovladavaće sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Prije podne u Bosni po kotlinama će biti magle. U Hercegovini mala do umjerena naoblaka.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši