IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bablje i Miholjsko ljeto, 30 C U HLADU, PA IDE PREOKRET: Donosimo prognozu vremena do petka… (foto)

U regionu juga Evrope će danas poslije jutarnje magle po kotlinama i rečnim dolinama biti pretežno sunčano i natprojsečno toplo,..

SARAJEVO : Regija, Putovanja, Zanimljivosti, ponedeljak, 30.09…  07: 52… Bablje i Miholjsko ljeto, 30 C U HLADU, PA IDE PREOKRET: Donosimo prognozu vremena do petka…

Danas u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno s povremenom kišom…

U ostatku naše zemlje sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 23 do 30°C.

U utorak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 22 do 28°C.

U Sarajevu će danas biti pretežno sunčano i natprosječno toplo, poslije podne se predvidja prolazna umjerena oblačnost. Vjetar će biti slab i umjeren, jugozapadni, poslije podne u skretanju na sjeverozapadni. Najniža temperatura biće oko 17, a najviša oko 29 stepeni Celzijusa.

Biometeorološka situacija na juga Evrope ili u zemlјama Balkana može uticati na pojačanje tegoba kod srčanih i nervnih bolesnika, naročito u popodnevnim časovima. U ostalom dijelu na jugu Evrope oprez se preporučuje astmatičarima. Kod osjetlјivih osoba mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje.

Čitaj još:   Hrvatska uputila notu Crnoj Gori zbog kampanje “Ponosni na svoje srpsko”, očekuju da Vlada ukloni plakate... (foto)

U srijedu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U večernjim satima kiša se očekuje u Krajini i ponegdje u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 10 do 15, a dnevna od 22 do 28°C.

U četvrtak oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine mogu biti i obilnije. Jutarnja temperatura od 11 do 16, a dnevna od 19 do 24°C…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši