IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI horora kod Sarajeva: Poginule majka, beba i nana… (foto)

Majka, beba i nana poginule su danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M-17 Hadžići – Pazarić, u mjestu Zovik…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, ponedeljak, 30.09…  12: 52… DETALJI horora kod Sarajeva : Poginule majka, beba i nana… 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Hadžića nedaleko od Sarajeva poginule su tri osobe – dvije žene i jedno dijete.Glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić potvrdila je da su u saobraćajnoj nesreći poginule tri osobe te da uviđajem rukovodi dežurni tužilac.

Porodica se kretala iz pravca Hadžića prema kući u Tarčinu gdje su i živjeli. Uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac sarajevskog tužilaštva trajao je par sati, a saobraćaj je bio preusmjeren preko naselja Gradac i autoputa A-1.

Nakon što je završen uviđaj, vatrogasci su iz olupine Peugeota pomoću hidrauličnih makaza izvukli tijela nastradalih.

– Na intervenciji je bilo nas 5 vatrogasaca sa dva vozila. Iako je naša misija da spašavamo živote, ovaj put nismo uspjeli u tome. Ovo je događaj koji će definitivno dugo ostaviti trag u našim sjećanjima – za „Avaz“ je izjavio Memagić Danis, zamjenik komandira vatrogasne jedince na Stupu.

Čitaj još:   SARAJEVO: Neke od legendi, kako je zbog rasipne žene Hadži Abdija prestao graditi hajrate... (foto)

Nezvanično, kamion “miješalica” direktno se sudario sa putničkim automobilom, pri čemu je auto gotovo u potpunosti uništen.

Glasnogovornik sarajevske policije Mirza Hadžiabdić je istakao da je nesreća na putu M-17 blizu Hadžića dojavljena u 13:25 sati. Smrtno su stradale dvije ženske osobe i jedno dijete, a vozaču teretnog vozila također je ukazana ljekarska pomoć.

Iz BIHAMKA je saopćeno da je obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila kod mjesta Zovik na magistralnom putu M-17 Hadžići – Pazarić. Do završetka uviđaja i uklanjanja vozila u 17:45 sati saobraćalo se preko Gradca…

http://iBalkan.net

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu…

Vlada FBiH danas se izjasnila na upućene amandmane zastupnika u Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši