IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRODAJEM KUĆU SAMO ALBANCIMA I MUSLIMANIMA, A NE I SRBIMA- Oglas koji je zaprepastio Srbıju!!!

Nesvakidašnji oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca isključivo pripadnicima albanske nacionalnosti i muslimanske vjeroispovesti zaintrigirao je mnoge kako zbog toga kome se isključivo nudi, tako i jer je posebno naglašeno da nikako nije na prodaju – Srbima.

Na oglasu je kratak opis: “Prodajem kuću 140 metara kvadratnih i 10 ari placa. Plac selo Bela Voda – Kruševac, legalizacija izvršena. Kupci : Šiptari, muslimani, SRBI NE”, navodi se u bizarnom oglasu koji je šokirao javnosti i postao viralan”.

Na telefon iz oglasa javila se ženska osoba koja je pojasnila zašto je napisala baš takvu objavu o prodaji kuće:

– Moram da prodam kuću jer treba da vratim dug Sudu u Kruševcu budući da sam se 7,5 godina sudila sa komšijama koji su preko puta moje kuće napravili kamenorezačku radnju koja je pravila strašnu buku. Ja sam ih tada tužila, ali izgubila sam proces. Dugujem 180.000 eura – rekla je autorka oglasa.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. jun 2023. godine

Na pitanje zašto baš “Šiptarima i muslimanima”, kako je napisalia u oglasu, Milenija odgovorila: “Pa eto, malo da se dosele.”

– Za ovaj oglas zna cijela Srbija, pa se dosta ljudi javlja. Ima onih koji su ozbiljni, a ima i onih koji zovu samo da se šale sa mnom – dodala je ova žena.

izvor: Kurir.rs/Blic

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši