IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLUMAC GORAN JEVTIĆ, IPAK IDE U ZATVOR… (foto)

Glumac se žalio na presudu po kojoj je kaznu morao da služi kod kuće, međutim, Viši sud odlučio je da kazna ostane ista, ali da je glumac služi iza rešetaka…

SOMBOR: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 02.10…  10: 52… GLUMAC GORAN JEVTIĆ, IPAK IDE U ZATVOR…

Glumac Goran Jevtić je u junu 2014. godine osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad L.K. koji je u tom trenutku imao 16 godina. On je bio osuđen na deset mjeseci kućnog zatvora, a konačnom odlukom suda, kaznu će morati da služi u zatvoru, prenose mediji…

Glumac Goran Jevtić (41), koji je bio osuđen na deset meseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloljetnikom, konačnom odlukom suda kaznu neće moći da služi u svom domu, već u zatvoru.

Glumac se žalio na presudu po kojoj je kaznu morao da služi kod kuće, međutim, Viši sud u Somboru odlučio je da kazna ostane ista, ali da je glumac služi iza rešetaka, prenose beogradski mediji.

Čitaj još:   SPECIJALCI SE UKLJUČILI U POTRAGU PANIKA U BIH: LJUDI NE SPAVAJU ZAKLJUČAVAJU SE U KUĆE…

Presuda je preinačena jer je, navode mediji, ocjena drugostepenog suda da će se na taj način postići svrha kažnjavanja.

Prvostepenom presudom bila mu je izrečena kazna kućnog zatvora, bez nanogice, ali je posle razmatranja žalbi konačna odluka daleko stroža.

Osim kazne zatvora, koju će Jevtić morati da počne da služi čim mu bude upućen poziv u koju zatvorsku ustanovu u Srbiji da se javi, glumcu je zabranjena i komunikacija sa oštećenim maloletnikom.

Jevtić je osuđen jer je u junu 2014. godine počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje nad L.K, koji je u tom trenutku imao 16 godina.

Prema optužnici, po kojoj je i osuđen, glumac je mladića primorao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru tokom žurke koja je održana u večernjim časovima, poslije manifestacije Pozorišni maraton...

Izvor: Agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši