IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2019. godine

Ovan uporan, Bik suzdržan, Blizanci požrtvovani, Raku problemi na ljubavnom planu, Lav arogantan, Djevica pod jakim stresom, Vaga udara čežnju, Škorpiji zanimljiv izazov, Strijelac nervozan, Jarac pasivan, Vodolija u depresiji, a Ribama afera na poslu. Ovo je dnevni horoskop za 05. oktobar 2019. godine.

OVAN

Volite da rizikujete i možete da očekujete da će vam se danas neki manji rizik i isplatiti. Pred vama je nova prilika za poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni na duže staze u budućnosti. Povedite računa o leđima.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da vam neće biti sasvim lako da riješite probleme iz prošlosti. U odnosu sa bračnim partnerom postoji veća doza napetosti koju ne možete baš lako da riješite. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Srećni ste jer ste postigli svoje ciljeve na poslovnom polju. Možete da očekujete promjene i nova dešavanja. Dopada vam se osoba koja je na neki način distancirana ili ste retko u kontaktu sa njom. Stomak vam je osjetljiv, kao i probava.

RAK

Povoljan je period za nova dešavanja na polju posla kao i za promjene. Posvetite se svojim ciljevima na ovom planu. Moguće je da je vaš partner pokazao osjećanja kojih niste bili svjesni. Mogući su problemi zbog nervoze.

LAV

Imate vrlo opušten dan u kojem ćete uspjeti da ostvarite bolje stanje na polju posla. Voljena osoba će uraditi ono što može kako bi vas zadržala. Vaša veza u budućnosti može da napreduje. Muči vas želudačna kiselina.

Čitaj još:   EKSKLUZIVNI VIDEO HAPŠENJA U NOVOM PAZARU

DJEVICA

Možete da očekujete nove promjene kada je u pitanju polje posla. Imaćete preokrete koje ne očekujete. Smeta vam ponašanje koje ste primjetili kod voljene osobe. Razgovarajte sa njom o tome. Osjetljivi disajni putevi.

VAGA

Dosta toga je neizvjesno na vašem poslovnom polju i moguće je da ste prilično zabrinuti zbog toga. Osoba koja vam se udvara će pokazati da joj je iskreno stalo do toga da joj posvetite malo vaše pažnje. Problemi sa osjetljivim očima.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za nove planove i pokretanje novih poslovnih projekata. Posvetite se svojim planovima. Ne znate kako da reagujete u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo, imate neke veće nesuglasice. Povećajte unos magnezijuma.

STRIJELAC

Spremni ste da pokažete da ste odgovorni i da ćete dati sve od sebe kako bi uspjeli da ostvarite svoje ambicije. Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za ljubav ali i za nova poznanstva. Manji problemi sa kožom.

JARAC

Možete da očekujete priliku za nov posao. Posvetite se svojim planovima i ambicijama ako želite da dođete do uspjeha. Uradićete sve ono što je do vas kako biste na ovom polju došli do poboljšanja. Javite se ljekaru radi kontrole.

VODOLIJA

Sklapanje novog poslovnog dogovora vas očekuje veoma uskoro. Bićete zadovoljni ponuđenim uslovima. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju emocija. Odlično se osjećate i puni ste energije!

Čitaj još:   NOVI MOMENTI- ODUZIMAĆE SE VOZILA SA RUSKIM TABLICAMA: U ovoj zemlji usvojen POSEBAN ZAKON, automobile će slati u Ukrajinu! (foto)

RIBE

Imate mnogo poslovnih obaveza i nije vam lako da se organizujete na pravi način. Potrebna vam je nečija pomoć. Emotivna situacija bi mogla da vam bude nestabilna pogotovo ako već imate partnera. Povećajte unos vitamina.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši