NOVI PAZAR- BIJELO POLJE: SAMRA, donijela heroin iz Novog Pazara…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR/BIJLO POLJE – U Višem sudu u Bijelom Polju određen pritvor do 30 dana državljanki Srbije koja je osumnjičena da je 1. oktobra prodala jednom Rožajcu kesicu sa heroinom

Državljanki Srbije Samri Husović (27) iz Novog Pazara sudija za istrage Višeg suda u Bijelom Polju odredio je pritvor do 30 dana zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje, proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ona je uhapšena 1. oktobra oko 22 sata na jednom parkingu u selu Bać, nedalako od Rožaja, gdje je došla ”gofom 4”, novopazarskih registarskih oznaka, po prethodnom dogovoru sa E. H. iz Rožaja. Odmah po dolasku Rožajac je ušao u automobil, gdje mu je Husović dala kesicu sa heroinom, težine 4,4 grama, koju je unijela preko graničnog prelaza Dračenovac. Tada je stigla policija i oboje ih privela.

Čitaj još:   Obećana pomoć za naselje u Dojeviću koje je zahvatio požar

Kako je utvrđeno, Samra je Husoviću donijela drogu za iznos od 100 evra, a pritvor joj je određen zbog činjenice da je strani državljanin, tako da bi puštanjem da se brani sa slobode, bilo moguće njeno bjekstvo iz Crne Gore.

izvor: novosti.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši