IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2019. godinu

OVAN

Nemojte da se bavite većim poslovnim odlukama sada jer biste mogli da napravite neku grešku. Tajna veza bi mogla da vam donese neke manje probleme na ostalim životnim poljima. Mogući su problemi sa proširenim venama.


BIK

Zadovoljni ste situacijom koju imate na poslovnom polju i dosta toga vam je sada razrješeno. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ka vama ima iskrena osjećanja. Moguć je početak veze. Manji problemi sa nervozom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke manje komplikacije u naredom periodu. Moguće je da vlada distanca između vas i partnera. Uskoro ćete sve više razmišljati o prekidu. Problemi sa kičmom.


RAK

Očekuje vas period u kojem ćete imati promjenljive okolnosti na polju posla. Moguće je da niste sigurni kuda sve to vodi. Spremni ste za neku avanturu ili za početak veze koja bi mogla da bude neobavezna. Sasvim dobro zdravlje.

LAV

Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije i da vam nije ni malo lako da na ovom polju donosite nove odluke. Upoznajete osobu koja će pokazati da ima mnogo kvaliteta koje cijenite. Problemi sa urogenitalnim traktom.


DJEVICA

Imaćete manje probleme na poslovnom polju u narednom periodu. Očekuje vas faza manjih otežanja i preokreta. Partner se ponaša drugačije prema vama i sigurni ste da nešto smjera iza vaših leđa. Pazite na suhu kožu.

Čitaj još:   DRITAN Abazović, pokušava da spriječi dolazak dijaspore na glasanje 2. aprila!!! (foto)


VAGA

Intuitivno donosite odluke na poslovnom polju i ne griješite u svojoj procjeni situacije. Možete da očekujete povoljan dan. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom uživate u lijepim trenucima. Nemate nikakve probleme.


ŠKORPIJA

Moguće je da ste danas posvećeni problemima i njihovom rješavanju. Imate mnogo posla pred sobom. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ima originalan pristup ka svemu, pa i ka ljubavi. Izbjegavajte alkohol.


STRIJELAC

Možete da očekujete generalno dobro stanje na polju posla. Danas ne bi trebali da imate veće promjene na ovom polju. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude na neki način promjenljiva. Povedite računa o debelom crijevu.

JARAC

Pred vama je dan u kom ćete imati neke manje komplikacije kojim ćete morati da se posvetite na polju posla. Očekuje vas veza sa osobom koja će pokazati da ka vama ima dobre i iskrene namjere. Problemi sa alergijama.


VODOLIJA

Spremni ste da se posvetite drastičnijim promjenama na polju posla. Moguće je da će vas brojne okolnosti opterećivati. Voljena osoba pokazuje svoju mračnu stranu u odnosu sa vama, a to vam se ne dopada. Posjetite ljekara.

Čitaj još:   VIC DANA: Plavuša i cigarete... (foto)


RIBE

Iako pokušavate da riješite probleme iz prethodnog perioda, sada jednostavno nemate dovoljno vremena za to. Očekuje vas nova ljubavna veza koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Nemate probleme sa zdravljem.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši