IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Seks afera, sa poznatom političarkom, zlatni odbojkaš sve otkrio… (foto)

Bilo je simpatično… “LEPA JE, MNOGO STARIJA, U TOM TRENUTKU NISAM IMAO DJEVOJKU…”

RIM: Svijet, Crna Hronika, Sport, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12.10… Seks afera, sa poznatom političarkom, zlatni odbojkaš sve otkrio…

Zlatni odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspjeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali…

Aleksandar je jedno vreme bio na meti “žute štampe” u Italiji, kada su mu “pakovali” seks aferu sa ministarkom Marijom Elenom Boski.

To se dogodilo još 2015. godine, a Atanasijević je za medije otkrio i kako je reagovao na to, kao i drugi “osumnjičeni” reprezentativci, kojima nije bilo svejedno.

Zlatni odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

Aleksandar je jedno vreme bio na meti “žute štampe” u Italiji, kada su mu “pakovali” seks aferu sa ministarkom Marijom Elenom Boski.

Čitaj još:   KONZULAT BIH Potvrdio: U masakru u Hanau stradao i Hamza Kurtović... (foto)

To se dogodilo još 2015. godine, a Atanasijević je za Telegraf otkrio i kako je reagovao na to, kao i drugi “osumnjičeni” srpski reprezentativci, kojima nije bilo svejedno.

Marija Elena Boski

– Klub u Italiji nikad ne dozvoljava previše da se priđe igračima zbog obaveza, ugovora sa sponzorima, radi se samo sa onima koji su uložili u ekipu, kada je slobodan dan ili jutro. Drugačije je nego ovdje. Nemaju previše tabloidnih tema o odbojkašima.

– Što se tiče političarke, lijepa je, starija mnogo više od nas, i svi smo se iznenadili kada smo pročitali u novinama. Ja u tom trenutku nisam imao djevojku, pa mi je bilo čak i simpatično, ali drugi momci imaju supruge i djecu i u jednom trenutku su se uplašili, “jao, šta će da mi kaže žena”, ali na kraju se i to dobro završilo – opisao je Anatasijević.

Izvor: Agenije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši